1-зірковий мішленівський The Harwood Arms стає першим закладом у Великобританії, де використовують м'ясо рослинного походження - PostEat

пошук

1-зірковий мішленівський The Harwood Arms стає першим закладом у Великобританії, де використовують м'ясо рослинного походження
30-09-2020 0 580


The Harwood Arms відомий своїм багатим різновидом м’ясних страв та схильністю до використання великої кількості дичини. Проте нещодавно шеф-кухар пабу, Саллі Абе, оголосила про використання бекону рослинного походження у одній зі своїх страв — “Шотландське яйце”.  З огляду на те, що така закуска за 5.50 фунтів стерлінгів містить яйце, вона не може вважатись веганською.

Фото: Instagram Harwood Arms

Я вирішила це зробити, тому що вважаю важливим вдовольнити смаки всіх відвідувачів. Не вважаючи на те, що ми відомі завдяки своїм м’ясним стравам, я не хочу, аби хтось відмовляв собі у насолоді скуштувати нашу їжу”, — говорить Абе. “Узагалі я думала спочатку розробити страву, головним інгредієнтом якої є вегетаріанська ковбаса. Вона виробляється з сиру та цибулі-порей, і подається з варенням з червоної цибулі. Уперше таке блюдо згадується у британській кулінарії ще в 1850-х роках. Проте ми зупинились на варіанті з яйцем”, — додає шеф-кухар.

Співзасновник, Енді Шовел, зазначив:”Ресторани та шеф-кухарі, які відзначені зіркою Мішлен, досить скептично відносяться до м’яса альтернативного походження. Саме тому, я був дуже здивований та щасливий, коли почув про цю ідею від команди The Harwood Arms”.

Головна фото : Instagram Harwood Arms

Читати ще: 

Найкраща шефиня світу Ана Рош здобула для Словенії дві зірки Michelin

Через коронакризу у Нью-Йорку закривається перший вегетаріанський ресторан міста з зіркою Michelin

Гід Michelin написав про заклади Таїланду, які допомагають громадам в умовах коронакризи

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi