10 найкращих харчових стартапів 2020 року - PostEat

пошук

10 найкращих харчових стартапів 2020 року
18-11-2020 0 1018


У фінал конкурсу стартапів 6-го саміту Smart Kitchen вийшли антимікробні капсули для їжі на виніс, «розумна ложка», робот-кухар для дому, робот-піцайоло та інші розробки 2020 року.

Minnow Technologies

Компанія розробила контейнери для зберігання страв на виніс. Контейнер складається з капсул з антимікробним середовищем. Винахідники пропонують встановлювати контейнери біля ресторанів, фуд-кортів тощо. Людина може зробити замовлення заздалегідь, а потім прийти і забрати готову страву з капсули.

Cultured Decadence

Технологічний стартап, який використовує клітинні технології для сталого виробництва морепродуктів — крабів та омарів у лабораторії. Тільки порції цінного м’яса — без панциру та інших елементів. У компанії розраховують, що винахід може зменшити вилов диких тварин та збереже екосистему океанів.

Satis.ai

Цифрова система, яка займається обліком та оптимізацією процесів на ресторанних кухнях. Система використовує відеокамери, щоб підтримувати зв’язок між кухарем та обслуговуючим персонал. Також Satis.ai надає бізнес-аналітику власникам або менеджерам закладів для оптимізації процесів та контролю запасів.

Zymmo LLC

Ринок їжі та соціальна мережа, яка дає можливість кухарям спілкуватись з гурманами та потенційними клієнтами. Кухарі можуть публікувати у Zymmo свої меню, збирати гостей на заходи або приймати замовлення на страви.

Bonbowl

Стартап розробив панель з індукційним нагріванням, яка використовує удвічі менше енергії, ніж звичайна електрична плита. Готувати на панелі пропонують у спеціальній мисці-каструлі, з якої можна одразу їсти.

Nymble Labs

Компанія розробила кулінарного робота Julia для дому. Власнику робота потрібно обрати рецепт, нарізати інгредієнти і покласти їх у пристрій. Дал Julia робить все сама — нагріває продукти, додає інгредієнти у потрібний час, помішує і тушить страву, поки вона не буде готова.

Taste Boosters

Стартап, який створив «розумну ложку» SpoonTEK. Ложка здатна за допомогою електроімпульсів покращувати смак страв.

Vobil

Стартап розробляє платформу для голосових замовлень їжі в автомобілі. Весь процес замовлення — від навігації по меню або магазином до оформлення покупки — у Vobil відбувається за допомогою голосу.

Kitche

Безкоштовний застосунок для Android та iOS, який допомагає користувачам зменшити кількість харчових відходів вдома. Розробка покликана змінити щоденні звички людей щодо закупів та споживання продуктів. Користувачу пропонується відсканувати продукти вдома, а застосунок підкаже, що потрібно купити у магазині, а що буде зайвим.

Piestro

Піцерія-робот, яка готую страву сама формує основу для піци, додає соус, тертий сир та шість начинок інших начинок. Робот можна встановити у ТЦ, студентських містечках, кінотеатрах, лікарнях, аеропортах. Також продумана можливість достатки піци від робота Piestro за допомогою застосунку.

Фото: Minnow Technologies

Читайте також:

У США з’явилась «розумна» ложка, яка покращує смак їжі

В Японії розробили ґаджет, який передає смак віртуальної їжі

Стартап створив технологію швидкого «старіння» віскі та залучив $2,6 млн інвестицій

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi