Книгу «Україна. Їжа та історія» номінували на міжнародну премію Gourmand Awards - PostEat

пошук

Книгу «Україна. Їжа та історія» номінували на міжнародну премію Gourmand Awards
10-01-2022 0 984


Історико-гастрономічне видання «Україна. Їжа та історія» потрапила у дві номінації міжнародної премії Gourmand Awards. Про це повідомляє Український Інститут.

Видання про кулінарні традиції кожного регіону України отримало номінації у категоріях «Історія кулінарії» та «Східна Європа».

Книгу видав Український інститут спільно із проєктом «їzhakultura (їжа культура)».

До видання «Україна. Їжа та історія» ввійшли рецепти популярних і незвичайних страв української та кримськотатарської кухонь, історії та розповіді про культуру їжі та гостинності в Україні. Над книгою працювала команда шеф-кухарів і дослідників гастрономічних студій з різних регіонів України.

Започаткована у 1995, премія Gourmand Awards обирає найкращі книги про культуру споживання їжі та напоїв у всьому світі. Організатори зазначають, що шанс потрапити у список нагород Gourmand Awards складає всього 1%.

Фото: Facebook Ukrainian Institute — Український інститут

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi