пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Історико-гастрономічне видання «Україна. Їжа та історія» потрапила у дві номінації міжнародної премії Gourmand Awards. Про це повідомляє Український Інститут.
Видання про кулінарні традиції кожного регіону України отримало номінації у категоріях «Історія кулінарії» та «Східна Європа».
Книгу видав Український інститут спільно із проєктом «їzhakultura (їжа культура)».
До видання «Україна. Їжа та історія» ввійшли рецепти популярних і незвичайних страв української та кримськотатарської кухонь, історії та розповіді про культуру їжі та гостинності в Україні. Над книгою працювала команда шеф-кухарів і дослідників гастрономічних студій з різних регіонів України.
Започаткована у 1995, премія Gourmand Awards обирає найкращі книги про культуру споживання їжі та напоїв у всьому світі. Організатори зазначають, що шанс потрапити у список нагород Gourmand Awards складає всього 1%.
Фото: Facebook Ukrainian Institute — Український інститут
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi