24 листопада в iHUB відбудеться Gastro Marathon - Busines Talk Forum - PostEat

пошук

24 листопада в iHUB відбудеться Gastro Marathon - Busines Talk Forum
06-11-2019 0 1755

Автор

Вже в неділю 24 листопада Вільна Академія Змін організовує Gastro Marathon. На вас чекатимуть 10 спікерів, 3 дискусії у живому форматі та унікальні знання.

Сьогодні трансформація є характерною для всієї гастро індустрія. Змінюється ресторанний бізнес і фуд рітейл, розвивається гастрокультура і смаки споживачів, інноваційним стає виробництво продуктів, а поняття «здорового харчування» вже не просто мода, а невід’ємна частина нашого життя. Яким же буде фудмаркет завтра і, яких змін очікувати вже сьогодні?

ФОРМАТ, ТЕМИ, СПІКЕРИ

У 3-х дискусійних секціях представлені найбільш актуальні та гострі теми, пов’язані з розвитком гастро индустрії. Подія пройде у інтерактивному форматі, коли кожен присутній може отримати експертний висновок від запрошених фахівців та прийняти участь у обговорити практичних проблем.

 

СЕКЦІЯ: РЕСТОРАН 2.0

• Як розвиваються формати та концепції ресторанів та яких проривів слід ще чекати?

• Чи виграє fast food та fast casual боротьбу у fine dining?

• Як змінився клієнт і, що впливає на його вибір ресторану сьогодні?

• Наскільки змінився процес управління рестораном за останній час?

• Яке майбутнє чекає онлайн замовлення їжі?

• Як інновації впливають на бізнес-процеси у ресторані?

• Хто переможе — дизайнери інтер’єрів або кухарі?

СПІКЕРИ СЕКЦІЇ

Dmytro Borysov — власник мережі Сім’я ресторанів Діми Борисова

Maxim Khramov — власник ресторанів Челентано, Гиви Рубинштейн / Givi Rubinstein, Pastateca, Кафе-дайнер Желток

Igor Sukhomlyn — власник ресторанів Чашка Espresso Bar (Киев), Mimosa Brooklyn Pizza, Варенична Балувана Галя в Києві

 

СЕКЦІЯ: ГАСТРОКУЛЬТУРА: ЗМІНИ та ТРЕНДИ

• Які тренди найбільш проявляються у сучасній гастрокультурі в Україні та світі?

• Як змінилися смаки споживачів за останній час і чого очікувати у найближчому майбутньому?

• Наскільки українська кухня популярна у світі та чи може вона конкурувати з іншими національними кухнями? Яка доля чекає регіональні кухні?

• Які гастрокультурні тренди сповідує активне населення в України та світі?

• Чи зможе «крафт» стати «мейнстрімом»?

• Як виховувати почуття смаку і чи можливо це у дорослому віці?

СПІКЕРИ СЕКЦІЇ

Денис Комаренко — шеф-кухар та власник Гастрокафе «Тарелка»

Andrea Nori — шеф-кухар та власник чіккеттерії-остерії Casa Nori

Dana Iurovych — власник ресторана закарпатської кухні Кіфлик

Олена Брайченко — автор проекту Їжакультура, дослідниця історії гастрономічної культури.

 

СЕКЦІЯ: ПРОДУКТИ і СПОЖИВАННЯ

• Як змінився український виробник і чи може він конкурувати із закордонним? Які основні помилки прітаманні виробникам локальних продуктів?

• Що споживає покоління Z і де воно закуповує продукти?

• Де і на яких торгових майданчиках сьогодні ефективно продавати продукти харчування?

• Чи можуть українські ринки стати фермерськими?

• Як «маленькому» виробнику потрапити на полицю супермаркету? Як правильно продавати нішеві продукти харчування, щоб споживач звернув на них увагу?

• Чи стануть еко- і органічні продукти стати мейнстрімом в Україні?

СПІКЕРИ СЕКЦІЇ

Taras Parandii — підприємець та виробник торгової марки Димне м’ясо від Тараса — м‘ясні делікатеси онлайн

Marina Bulatskaya — керівник Лавка Традицій (Сільпо) та засновник проекту Местная Еда Киев

Александр Петренко — власник та керівник мережі Еко-Лавка

Забелин Вячеслав — заступник директора Ринок Столичний та керівник проекту GastroMarket.

ВЕДУЧІ ПОДІЇ

Misha Feldman — автор та засновник Вільна Академія Змін

Mykhailo Parapan — співзасновник гастрономічного онлайн видання PostEat та співорганізатор першої барної премії Ukrainian Bar Awards

 

ПОДІЯ БУДЕ КОРИСНА

— підприємцям, рестораторам та працівникам сфери громадського харчування

— виробникам та постачальникам продуктів харчування (експортерам та імпортерам)

— фахівцям у сфері FMCG та фуд рітейлу

— фахівцям з маркетингу та продажів

— фахівцям зі здорового харчування

— культурологам та історикам їжі

— усім зацікавленим у отриманні знань про розвиток гастро інудстрії

// Кількість місць обмежана. Є можливість придбати квитки на місці події, але тільки за умови наявності вільних місць. Тому радимо не зволікати та купувати квитки онлайн заздалегідь.

КВИТКИ

// 1 квиток: 650 грн. на місці події чи онлайн https://bit.ly/36zWMux

ЗНИЖКИ

// 2 квитки (при купівлі онлайн): 1 200 грн — https://bit.ly/2WNtJz5

// 3 квитки (при купівлі онлайн): 1 500 грн — https://bit.ly/2NKoU5x

// 4 квитки (при купівлі онлайн): 1 800 грн — https://bit.ly/32gzbvC



Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi