24 січня відбудеться вебінар «Тренди сирного світу: виклики та тенденції 2024» - PostEat

пошук

24 січня відбудеться вебінар «Тренди сирного світу: виклики та тенденції 2024»
11-01-2024 0 2983

Партнери

Автор


24 січня 2023 року о 16:30 відбудеться вебінар «Тренди сирного світу: виклики та тенденції 2024», — повідомляють в ProCheese від Ardis Group.

Спікерка: Оксана Чернова — сирна експертка ProCheese в Ardis Group, засновниця ProCheese Академії, суддя World Cheese Awards від України.

Програма вебінару:

  • головні міжнародні події 2023; 
  • огляд світових сирних бестселерів;
  • розвиток еко- та веган-трендів;
  • топ нових смаків 2024;
  • питання-відповідь.

Після вебінару ви: 

  • дізнаєтесь, які глобальні тренди впливатимуть на сирну індустрію;
  • отримаєте вичерпні підсумки з ключових світових сирних подій та визначите для себе орієнтири для розвитку вашого магазину або ж продукту;
  • дізнаєтеся, які види сирів та смаки цікавитимуть споживачів як в Україні, так і на міжнародному ринку;
  • зрозумієте, на що звертати увагу при формуванні сирної матриці у 2024;
  • отримаєте зручний файл із нотатками з вебінару, до якого зможете постійно повертатись.

Вебінар буде корисним для професіоналів, що працюють або пов’язані із сиром:

  • керівники сирних відділів торговельних мереж; 
  • власники та управлінці сирних магазинів; 
  • виробники сиру; 
  • баєри та інші.

Тривалість: 1,5 години;
Вартість: 500 гривень;
Бонус: конспект вебінара в подарунок.

Не втрачайте шанс дізнатися, як надалі розвиватиметься сирна галузь у 2024.

Для реєстрації переходьте за посиланням: https://pay.fondy.eu/s/wvM8vH6w 

Організатори вебінару: ProCheese — департамент компанії Ardis Group, що надає сервіси для гастробізнесів і створений задля трансформації сирної галузі.

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi