60% британців хочуть вирощувати їжу вдома — дослідження Samsung - PostEat

пошук

60% британців хочуть вирощувати їжу вдома — дослідження Samsung
22-10-2021 0 336


Електронний гігант Samsung сподівається, що технології дозволять більшій кількості британців вирощувати власну продукцію вдома.

Компанія Samsung опублікувала дослідження, яке показує, що мільйони британців, що живуть у містах по всій Великій Британії, прагнуть почати вирощувати власну їжу. Висновки показують, що 60% хотіли б вирощувати власну продукцію вдома, але саме урбаністи покоління Z доводять, що саме вони хочуть щось вирощувати, майже три чверті (72%) 18-24-річних мають тенденцію до мінікультур або рослин на підвіконнях.

Для буму домашнього господарства було наведено кілька причин: 37% покоління Z сказали, що хочуть мати доступ до свіжої їжі, заощадити гроші (35%) і зробити корисне для планети (33%).

Однак деяких натхнення щодо рослинництва ще не вразило, і більше третини (38%) припинило це через недостатність знань, а ще 41% назвали брак місця чи світла головними перешкодами для вирощування вдома. 

Дослідження 1500 британців, які проживають у міських районах, було опубліковано відповідно до запуску Project Plant, нової ініціативи Samsung UK, першої британської піцерії «міська ферма до столу» у співпраці з соціальним підприємством GreenLab. 

Згідно з дослідженням, 55% використовують технології під час вирощування з дому для посилення росту рослин: від адаптації поживних речовин до контролю температури та вологості. Крім того, 40% заявили, що будуть раді цифровим нагадуванням через програми для поливу своїх рослин, а 28% отримають вигоду від технологій, щоб увімкнути вирощувальні лампи в холодні місяці, коли це буде потрібно.

“Ми раді бачити, що так багато людей вже самі вирощують, і що нові технології розглядаються як невіддільна частина формування майбутнього наших будинків та міст”, — сказала Емі Кемпбелл, директор із корпоративного маркетингу Samsung Electronics UK & Ірландія. «Завдяки Project Plant ми сподіваємося ще більше надихнути наших клієнтів і продемонструвати, як технології можуть сприяти вирощуванню на невеликому просторі».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi