7 найпопулярніших рецептів на YouTube 2019 року - PostEat

пошук

7 найпопулярніших рецептів на YouTube 2019 року
03-01-2020 0 1942


Минулого року користувачі YouTube вчились готувати козлятину у стилі первісних людей, рятували черепашок зі шлунку забитого крокодила та понад 10 млн разів подивись відео рецепту бургера від шефа Гордона Рамзі.

5000-літній рецепт козлятини на грилі
37 млн переглядів


Відео опублікував канал Natural Life TV, яка веде пара влогерів з Камбоджі. Відео присвячені виживанню та приготуванню страв в умовах дикої природи. Два роки тому авторів звинуватили у вбивстві тварин, які перебувають на межі зникнення. Їх нове відео знято, ймовірно, в Індонезії. Місцеві жителі демонструють, як готувати козлятину на грилі та подавати м’ясо в лісі. «5000 років люди готували так само», — зазначає один з коментаторів.

Рецепт торта з печива Oreo
33 млн переглядів


Відео присвячене приготуванню торта у виглядів гігантського печива Oreo. Рецепт містить й оригінальне печиво — автори пропонують використати його для приготування крему.

Порятунок черепашок зі шлунку крокодила та приготування його в умовах лісу
33 млн переглядів


Відео схоже на гостросюжетний фільм — кухарі ловлять крокодила в джунглях, під час патрання туші виймають зі шлунку трьох живих черепашок і врешті решт готують рептилію на вуглях. Важко сказати, що було результатом талановитої режисури, а що вдалим збігом, але рецепт вражає.

Рецепт бургера від Гордона Рамзі
14 млн переглядів

Гордон Рамзі приготував цей «найсмачніший бургер у світі» на задньому дворі дому на честь 10-мільйонної підписки на свій канал. Втім, шоумен Шон Еванс, який дегустував бургер вирішив «вдосконалити» страву гострим соусом, чим не на жарт розлютив шефа.

Битва рецептів шоколадного печива
13 млн переглядів

Автор відео тестує кілька рецептів улюбленого шоколадного печива — на 2 хвилини, 2 години і 2 дні.

Курка з лимонним соусом від китайського шефа
12 млн переглядів


Ми кілька разів переглянули це геніальне відео, але так і не визначились — автори пропонують готувати чи медитувати? Направду, чарівний рецепт.

Різдвяна яловичина «Веллінгтон» від Гордона Рамзі
11 млн переглядів

Відео заряджене на позитив та святковий настрій. Шеф творить магію зі шматком м’яса, ділиться способами, як створити апетитну скоринку та зберегти соковитість. В певний момент шквалу кулінарних пристрастей не витримує навіть бульдог Гордона і мимоволі стає героєм відео.

Фото: Natural Life TV

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi