пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Ресторанний гід Michelin у травні 2020 року запустив рубрику «барометр» для відстеження ситуації у закладах, відмічених зірками інспекторів. Згідно з останніми даними «барометру» у серпні 83% мішленівських закладів у світі відновили роботу.
«Барометр» щотижня фіксує кількість відкритих закладів зі зірками Michelin. Статус «відкрити» надається закладам, які працюють не менше трьох дні на тиждень. Результати оновлюються кожного вівторка та надсилаються підписникам гіду.
83% of MICHELIN Starred Restaurants back open in Week 33: The worldwide situation has continued to improve, with an additional 29 MICHELIN Starred restaurants back open for business, bringing the total to 83% https://t.co/XT0hvfQ4a6
— The MICHELIN Guide (@MichelinGuideUK) August 19, 2020
На 33-му тижні роботи «барометра» ситуація із мішленівськими закладми покращилась: кількість відкритих ресторанів сягнула 83% (2 627 з 3 172).
Найбільший прогрес із запуску закладів продемонструвала ресторанна галузь Великобританії (73%), а також у лідерах відновлення Данія, Ірландія та Португалія.
Фото: Instagram Michelin
Читайте також:
Що робить страву великою — відповідають інспектори Michelin
Французькі шеф-кухарі відмовляються від зірок Michelin, щоб стати доступнішими для гостей
Найкраща шефиня світу Ана Рош здобула для Словенії дві зірки Michelin
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi