Актор фільму «Джулі та Джулія» зніметься у телешоу про кухню Італії для CNN - PostEat

пошук

Актор фільму «Джулі та Джулія» зніметься у телешоу про кухню Італії для CNN
17-02-2020 0 770


Американський актор Стенлі Туччі (Stanley Tucci) стане ведучим кулінарного шоу «У пошуках Італії» на каналі CNN. Чотири серії програми будуть присвячені подорожам Туччі ресторанами, винарнями й фермами Апеннінського півострова.

Згідно з анонсом телешоу Стенлі відвідає Флоренцію, Рим, Мілан, острів Сицилії та розповість глядачам про історію харчування різних регіонів Італії. Особливу увагу в шоу буде приділено різних видам італійської пасти і вина. Завдання ведучого — знайти відповідь на питання, що зробило італійську кухню такою популярною.

Стенлі Туччі народився у Нью-Йорку в сім’ї американців італійського походження. У 1970-х роках разом з сім’єю він довгий час жив у Флоренції. 1996 року Туччі знявся у комедійній драмі  «Велика ніч», де зіграв одного з братів, які емігрували з Італії у США, щоб відкрити власний заклад.

У фільмі 2009 року «Джулі та Джулія» Туччі зіграв чоловіка легенди американських кулінарних телешоу Джулії Чайлд. У 2020 році Стенлі Туччі випустив книгу сімейних рецептів «Кухня Туччі».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi