Актор серіалу «Ведмідь» розповів про те, як став відомим - PostEat

пошук

Актор серіалу «Ведмідь» розповів про те, як став відомим
03-08-2022 0 636


Актор серіалу «Ведмідь» Джеремі Аллен Вайт зараз перебуває в Чикаго з бурхливим медіатуром. Він насолоджується славою після показу серіалу «Ведмідь», який став хітом на потоковому VOD-сервісі Hulu. Про це він розповів Eater.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Eater (@eater)

Актор грав роль шеф-кухаря Кармена, який успадковує від свого брата магазин з продажів сандвічів і занедбану групу співробітників. Згодом він вирішує перетворити це місце на справжній ресторан. Кармен, який сам є досвідченим шеф-кухарем, має заслужити повагу співробітників та проявити себе, щоб отримати їх підтримку. 

Працівники ресторанів по всій країні сприйняли цей серіал як точне зображення повсякденних стресів роботи в індустрії гостинності. Серіал торкається різноманітних проблем з якими стикаються працівники закладів, адже вони постійно працюють в оточенні пива та алкогольних напоїв.

«Ведмідь» хвалили не лише за талановиту гру акторського складу, а й за реалістичний тиск, з яким стикаються власники ресторанів, працівники та кухарі в сучасних умовах. Сюжет розвивається в швидкому темпі, зображуючи сувору реальність і справжню пристрасть, яку можна знайти на кухні ресторану.

Фото: Eater

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi