пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
У середньому, яловичина займає 5-6% від загального рівня споживання м’яса в Україні. Про це у Facebook розповів бренд-шеф МХП Алекс Юсупов.
За його словами, всі наші стейки, бургери та люляшечки зовсім не такі популярні, як нам це бачиться з Києва. І це при тому, що:
“Одна из основных причин низкого потребления говядины — совершенное неумение ее приготовить. Увы.
В общем, у меня для вас есть пара вопросов:
Со вторым я помогу и призываю Шефов, которые прочитают этот пост, присоединиться и опубликовать любимый рецепт блюда из говядины”, — розповідає Алекс Юсупов.
Також він додає, що в інших країнах яловичина від загального рівня споживання м’яса займає від 1 до 39%.
Чому це важливо? Адже здоров’я нації, здоров’я людей важливе завжди. Особливо у складні часи. Нам ще країну відбудовувати.
Фото: Facebook Юсупов Алексей
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi