Алекс Юсупов розповів цікаві факти про яловичину - PostEat

пошук

Алекс Юсупов розповів цікаві факти про яловичину
12-08-2022 0 566


У середньому, яловичина займає 5-6% від загального рівня споживання м’яса в Україні. Про це у Facebook розповів бренд-шеф МХП Алекс Юсупов.

За його словами, всі наші стейки, бургери та люляшечки зовсім не такі популярні, як нам це бачиться з Києва. І це при тому, що:

  • саме яловичина підвищує концентрацію тестостерону;
  • яловичина має підвищену поживну білкову цінність;
  • яловичина містить залізо, яке легко засвоюється і містить вітаміни В12.

“Одна из основных причин низкого потребления говядины — совершенное неумение ее приготовить. Увы. 

В общем, у меня для вас есть пара вопросов:

  1. Какие блюда из говядины вы, ваша семья готовит/готовила дома?
  2. Какое блюдо из говядины вы бы хотели научиться готовить? 

Со вторым я помогу и призываю Шефов, которые прочитают этот пост, присоединиться и опубликовать любимый рецепт блюда из говядины”, — розповідає Алекс Юсупов.

Також він додає, що в інших країнах яловичина від загального рівня споживання м’яса займає від 1 до 39%.

Чому це важливо? Адже здоров’я нації, здоров’я людей важливе завжди. Особливо у складні часи. Нам ще країну відбудовувати.

Фото: Facebook Юсупов Алексей

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi