Анастасія Сидоренко – перший посол болгарського вина в Україні - PostEat

пошук

Анастасія Сидоренко – перший посол болгарського вина в Україні
18-04-2022 0 1573

Партнери

Автор


На спеціальній церемонії, організованій Болгарською асоціацією виноробства та експорту (BWEA) та Болгарською торгово-промисловою палатою (BCCI), Анастасії Сидоренко вручили свідоцтво «Посол болгарського вина» в Україні.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Звання «Винний посол» болгарського вина буде щорічно присуджуватися особам, які зарекомендували себе в просуванні болгарського вина за кордоном.

Минулого року BWEA запустила масштабний проєкт з просування болгарського вина в Україні. Завдяки низці  заходів  проведених компанією Анастасії Сидоренко «Tempus Vino», яка займається консультуванням виробників, та промоцією нових вин на українському ринку, навчанням та презентаціями для професіоналів та для кінцевих споживачів.

Разом з Болгарською асоціацією виноробства та експорту зуміли  ознайомити споживачів з болгарськими винами та чекали поставки перших замовлень перед початком війни в Україні.

«Проєкт заморожений на 1 рік, і ми всі сподіваємося знову розпочати нашу заплановану діяльність з 2023 року», — сказала Галина Ніфору, президентка BWEA.

«Надаючи Анастасії Сидоренко звання «Винний посол» болгарського вина в Україні, ми хочемо висловити нашу вдячність за велику роботу, виконану її компанією за останній рік, і показати  солідарність болгарських виноробів з народом України, та обурення нелюдському вторгненню в Україну. Ми хочемо передати позитивний меседж і запевнити наших українських партнерів, що всі ми сподіваємося, скорішому завершенню війни  та поверненню громадян України  до мирного життя», – підсумувала Ніфору.

«Для мене велика честь бути голосом, який поширюватиме інформацію та знання про болгарське вино в Україні. Особлива подяка Галині Ніфору та Болгарській асоціації виноробства та експорту за те, що вибрали мене та дозволили стати частиною програми «Europe Shares», адже для мене це неймовірна можливість», – схвильовано сказала Анастасія Сидоренко під час церемонії нагородження.

На коктейльній вечірці після офіційної частини гості, наповнювали келихи винами «Катажина Естейт», «Ая Естейт», «Шато Копса», «Бононія Естейт», виноробні «Златен Рожен», «Віа Винера» та винного льоху «Рупель» – усіх членів BWEA з якими вже ознайомилися  в Україні минулого року.

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi