Анна Горкун розповіла про першу дегустацію з початку війни - PostEat

пошук

Анна Горкун розповіла про першу дегустацію з початку війни
12-05-2022 0 566


Генеральна директорка і власниця виноробної компанії 46 Parallel Wine Group Анна Горкун особисто презентувала вино El Capitan Brut Rose у Варшаві. Там 11 травня відбулася дегустація українських вин для місцевих сомельє, баєрів та імпортерів під назвою «Майстер-клас: Вина України». Про це вона написала у Facebook.

“Ранок почався рано. До Варшави мені було більше 100 км. Вино із вечора було охолоджене. Я сіла в брудну машину, на якій весняний пил польських доріг дбайливо захищав слой землі, снігових потоків, які я привезла ще із Києва. Так, я не мила машину ще із лютого. Чому? Бо було відверто не до того. Основна цінність машини стала не її краса, хоча я її дуже любою, а місткість багажнику, швидкість на дорозі та ємність бензобаку… сьогодні мене машина везла на першу дегустацію із тих часів, коли все було не так..  коли був мир.. коли вино було доречним і його купували із радістю. Сьогодні інші почуття. Я навчилася дуже прагматично оцінювати обставини. У мене немає рожевих окулярів. Я розумію, що наш продукт не пріоритет в нашій країні, і це правильно. Але мій пріоритет — зберігати доти, доки зможу ідею, команду і бізнес, побудований на ідеалістичному прагненні — зробити українські вина відомими світу. І це не комерційний лозунг. Це моя позиція — я пишаюся своїм походженням, я пишаюся своєю українською командою, я пишаюся нашим українським вином. І це на кожній пляшці підтверджено: із 02.02.2020 нашим єдиним слоганом було PROUDLY UKRAINIAN. Так буде і надалі. 

Я вірю в те, що Бог нас веде правильними дорогами. І якщо так сталося, що під час війни я опинилася в Польщі, у мене був ящик вина і зібрався повний зал винних експертів та баєрів, то ігнорувати можливість не можна. Не виключаю, що допоки в нашій країні військова економіка, таким бізнесам як наш, сусідні держави можуть стати «другим домашнім ринком». 

Дорогою назад помила машину. Прокрутила в голові свій виступ. Кайфонула від забутого почуття виступу перед великою аудиторією і смаку нашого вина. Все що маю із собою — тільки для дегустацій. 

Сподіваюся, колись ми зможемо собі дозволити пити власне вино”, — написала Анна Горкун.

Також вона додала, що 17-19 травня буде на Warsaw Food Expo.

Фото: Facebook Anna Gorkun

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi