Авіакомпанія Lufthansa робить алкогольні напої платними - PostEat

пошук

Авіакомпанія Lufthansa робить алкогольні напої платними
12-10-2021 0 361


З запуском своєї нової концепції харчування на борту «Onboard Delights Interkont», Lufthansa почне стягувати плату за спиртні напої в економкласі на далекомагістральних рейсах. Харчування залишатиметься безкоштовним, а також пиво та вино. За міцні алкогольні напої доведеться заплатити. Про це повідомляє Simple Flying.

Концепцію почнуть випробовувати у середині жовтня, а запрацює вона в грудні.

В січні цього року авіакомпанія вже відмовилась від безкоштовного харчування та напоїв на своїх рейсах на короткі відстані. Тепер зміни торкнуться і далекомагістральних рейсів. Все для того, аби скоротити витрати. 

Нову концепцію харчування спершу впровадять на рейсах до Бостона та Лос-Анджелеса. А до кінця року – на всіх інших далекомагістральних рейсах.

«Наразі менеджер продуктів Lufthansa працює над подальшим розвитком кулінарної пропозиції економкласу на далекомагістральних рейсах. Вже зрозуміло, що пасажири продовжуватимуть отримувати ряд безкоштовних страв та напоїв. Крім того, у майбутньому буде запропоновано широкий вибір якісних закусок та напоїв, які можна буде купити, для кращого задоволення індивідуальних побажань гостей», — йдеться в повідомленні представника Lufthansa.

Фото: Facebook Lufthansa

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi