Бельгійський шоколатьє визнаний найкращим кондитером у світі - PostEat

пошук

Бельгійський шоколатьє визнаний найкращим кондитером у світі
27-10-2020 0 516


26 жовтня звання «Найкращого кондитера світу» було присуджено бельгійському шоколатьє П’єру Марколіні (Pierre Marcolini).

Марколіні отримав нагороду в межах авторитетного конкурсу World Pastry Stars, заснованого у 2014 році Асоціацією гурманів та Академією кондитерів Італії (Accademia Maestri Pasticceri Italiani).

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 

 

Il Miglior Pasticcere dell’Anno per #worldpastrystars è il maestro che a livello internazionale ha valorizzato la professione, sia per i prodotti che per l’impresa che, infine, per la formazione. Per l’anno 2020 il vincitore è Pierre Marcolini. @pierremarcolini Non è stato un lavoro semplice, perchè il livello è ormai molto alto: alla fine la giuria internazionale ha premiato la migliore sintesi fra equilibrio, armonia e innovazione, ma anche sostenibilità. con Molino Dallagiovanna @molino.dallagiovanna #italiangourmet #worldpastrystars #pastry #bestpatissier #pastrychef #pierremarcolini #marcolini #chocolatier #best #wps20

Публикация от Italian Gourmet (@itgourmet)


Цього року через пандемію конкурс відбувся в онлайн-форматі.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

🇫🇷Je vous parle beaucoup de mon travail du chocolat et peu de mon métier de pâtissier, ma passion depuis plus de 25 ans. ​Champion du monde de pâtisserie à Lyon en 1995, je reçois ce jour le titre de Meilleur Pâtissier du Monde remis par le jury du World Pastry Stars. Merci à tous les gourmands du monde pour votre soutien. ​🇺🇸 I share a lot with you about my work with chocolate and less about my job as a pastry chef, my passion for more than 25 years. World Pastry Champion in Lyon in 1995, I was awarded today the title of Best Pastry Chef in the World by the World Pastry Stars jury. Thank you to all the gourmets worldwide for your support. ​#PierreMarcolini #Worldpastrystars #Pastry #Chocolate

Публикация от Pierre Marcolini (@pierremarcolini)

Журі, яке складалось з незалежних журналістів, одноголосно віддало перемогу бельгійцю.

У 1995 році у Ліоні Марколіні вже отримав звання «Чемпіону світу в області кондитерських виробів». 

Того ж року він заснував у Брюсселі компанію La Maison Pierre MarcoliniСьогодні вона налічує понад 40 бутиків у Бельгії, Франції, Великій Британії, Японії та КНР.

Фото: Instagram / Pierre Marcolini

Читайте також:

«Вправний кондитер — раб інгредієнтів!»: дегустація десертів від мішленівського шефа Ніколаса Ботомісі

У пошуках гормону щастя: 9 українських брендів, які роблять крафтовий шоколад

У Швейцарії почали «друкувати» шоколадні цукерки на 3D-принтері

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi