пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
26 жовтня звання «Найкращого кондитера світу» було присуджено бельгійському шоколатьє П’єру Марколіні (Pierre Marcolini).
Марколіні отримав нагороду в межах авторитетного конкурсу World Pastry Stars, заснованого у 2014 році Асоціацією гурманів та Академією кондитерів Італії (Accademia Maestri Pasticceri Italiani).
Цього року через пандемію конкурс відбувся в онлайн-форматі.
Журі, яке складалось з незалежних журналістів, одноголосно віддало перемогу бельгійцю.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
У 1995 році у Ліоні Марколіні вже отримав звання «Чемпіону світу в області кондитерських виробів».
Того ж року він заснував у Брюсселі компанію La Maison Pierre Marcolini. Сьогодні вона налічує понад 40 бутиків у Бельгії, Франції, Великій Британії, Японії та КНР.
Фото: Instagram / Pierre Marcolini
Читайте також:
У пошуках гормону щастя: 9 українських брендів, які роблять крафтовий шоколад
У Швейцарії почали «друкувати» шоколадні цукерки на 3D-принтері
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi