Блогерка розкритикувала популярний ресторан в Апулії - PostEat

пошук

Блогерка розкритикувала популярний ресторан в Апулії
22-08-2019 0 2620


Інстаграм-блогерка Ніколь Уорн, яка увійшла до списку Forbes «30 до 30», розкритикувала незговірливий  ресторан Grotta Palazzese в Апулії за те, що він не задовольнив її гастрономічних вподобань на 180 євро.

Ніколь Уорн відвідала ресторан Grotta Palazzese у Поліньяно-а-Маре, відомий своїм ефектним розташуванням на скелі біля Середземного моря. Великий середній чек у закладі не відлякує відвідувачів, а ще більше приваблює блогерів та шукачів гастрономічних вражень. Ніколь заздалегідь забронювала столик у закладі та попросила скласти індивідуальне меню на 180 євро.

Головна умова Ніколь — страви мають бути вегетаріанськими та без вмісту глютена. На сайті закладу можна знайти два дегустаційні сети — Magico (180 євро) та Charming (220 євро). До складу першого входять спагеті з креветками, жовтохвіст у маринаді, морський окунь та морозимо з рікотою. У другому сеті пропонують спробувати лобстерів, свинину й чорний трюфель — усього шість страв. Жодна страва з сетів не відповідає вимогам Ніколь. В дівчини непереносність глютена та алергія на кокос й кеш’ю.

Коли блогерка зайшла у ресторан й сіла за заброньований столик, їй повідомили, що кухня не врахувала її побажань. Натомість вона може обрати щось до смаку зі стандартного меню.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

I was conflicted posting this; I am aware there are far worse things happening in the world but I am also aware that many of you look to my account as a travel guide and may book places as a result. I don’t like to be part of any form of negativity but I felt compelled to share my experience after so many of you asked where this place was because you wanted to visit. For me, this place was the worst dining experience I have ever had. We were so excited a table was available during our dates, and even after reading the mixed reviews we decided to try it anyway as we saw it is a once in a lifetime experience. I gave them my list of food requirements (I am vegan, with severe gluten, cashew and coconut intolerances) when I made a reservation three months in advance. Upon arrival, the view took our breath away, it truly is serene, but as soon as we sat down we were told the kitchen had not and could not prepare anything not on the set menu. I am used to not being able to eat most options on a menu, but as this was a “fine dining experience” and they asked for my food requirements well in advance, I was frustrated to hear I would still need to pay $180 euros for the set menu, much of which I could not eat. I ended up eating a tiny bowl of beans, two slices of vegetables and was offered a fruit plate as dessert, which I did not eat. The customer service was terrible and I was further disappointed when the staff and the chef would not acknowledge the situation. Beyond my experience, my girlfriend got the normal set menu and found it underwhelming. We are no food critics, but this food seemed to fall victim to a fancy restaurant trying to create fancy food but completely missing the mark and offering bizarre and confusing food as a result. For me, this place is not worth the money even despite the fantastic view. If you are willing to pay just to take photos, then sure, go visit, the photos will be beautiful, but if you’re like us and just appreciate good service and delicious food, then I would highly suggest going to a local restaurant and ordering the $15 euro mouthwatering pasta that was easily better than what we found here for twelve times the price 💔 x

Публикация от Nicole Warne Shadbolt (@nicolewarne)

«Заклад був завчасно попереджений про мої вподобання. Я засмутилась, коли зрозуміла, що заплачу 180 євро за страви, які не зможу спробувати. У підсумку я з’їла крихітну порцію бобів й трохи овочів… Мені запропонували на десерт фрукти, але їх я навіть не торкнулась», — пише дівчина в Instagram.

Ніколь розкритикувала також й сервіс закладу, — «Персонал і шеф відмовились визнавати помилку. Навіть моя подруга залишилась розчарованою смаком страв. Ми не ресторанні критики, але схоже, що ця їжа стала жертвою моди. У ресторані намагаються готувати незвичну їжу, натомість гість отримує химерні й нелогічні гастрономічні композиції».

У своєму відгуку блогерка робить висновок, що такий досвід не коштує 180 євро. «Якщо ви готові викласти такі гроші за фотографії, то, будь ласка — тут світлини будуть дійсно гарними. Але якщо ви цінуєте якісний сервіс та смачні страви, то раджу зайти у місцевий ресторанчик і спробувати пасту за 15 євро. Вона була незрівнянно кращою, ніж у 12 разів дорожча страва в Grotta Palazzese», — підсумовую Ніколь.

Фото: Grotta Palazzese

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi