пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
В Японії український борщ переміг в номінації “найкраща національна страва з місцевих продуктів” на фуд-освітньому форумі і кулінарному конкурсі World Chef King Summit 2022. Про це в Instagram написав амбасадор українського борщу в США Дмитро Марценюк, який представляв Україну на форумі.
Переглянути цей допис в Instagram
“Везу ще одну перемогу України!!! Японія влаштувала теплу зустріч та дуже насичений графік. Багато емоцій і вражень від моєї поїздки. Наші люди — це шалена підтримка і надзвичайна сила”, — написав він.
Фото: Instagram chefdimamartseniuk
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi