пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Гордон Рамзі, Джеймі Олівер, інші знамениті шефи й гастрокритики висловили співчуття родині шеф-кухаря Гері Родса та назвали його людиною, завдяки якій британська кухня з’явилась на кулінарній мапі світу.
Гордон Рамзі (Gordon Ramsay) написав у Twitter, що раптова смерть Гері Родса стала великою втратою для гастрономічної спільноти — «Ми втратили фантастичного кухаря. Завдяки йому британська кухня з’явилась на мапі світу. Нехай сім’я прийме мою любов та молитви. Ми сумуватимемо за Гері».
We lost a fantastic chef today in Gary Rhodes. He was a chef who put British Cuisine on the map. Sending all the love and prayers to your wife and kids. You’ll be missed Gx pic.twitter.com/RRWlWhjup8
— Gordon Ramsay (@GordonRamsay) November 27, 2019
Джеймі Олівер (James ‘Jamie’ Oliver) опублікував в Instagram співчуття родині Родс. «Моє серце зараз з дружиною, дітьми і всією сім’єю Гері. Він був неймовірним шефом та послом британської кулінарії. Елегантно та з гумором він зробив велику справу — переродив британську кухню. Це надихнуло мене, як для молодого кухаря», — написав Олівер.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Шеф-кухар, письменник та телеведучий Г’ю Фернлі-Віттінгстолл (Hugh Fearnley-Whittingstall) згадав, що страви Родса у 1990-х були для нього і інших шефів важливими життєвим досвідом, а шоу за його участю надихали мільйони.
Gary Rhodes was an amazing chef and led the charge for British cooking. Eating at the Greenhouse when he was in the kitchen in the nineties was a life-changing experience for me and many other chefs, and his TV shows inspired millions. We salute you, Gary, and we’ll miss you.
— Hugh Fearnley-Whittingstall (@HughFW) November 27, 2019
Мішленівський кухар Марк Сарджент (Mark Sargeant) опублікував в Instagram стару книгу рецептів Гері Родса та назвав її автора легендою гастрономії.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Шеф-кухар та ресторатор Саймон Халстоун (Simon Hulstone) написав, що Родс був геніальним шефом та наставником, — «Справжня блискуча зірка британської гастрономії».
Very sad to get a message this morning from Dubai informing me of the brilliant Chef and mentor Gary Rhodes passing last night. What a shining star for British gastronomy. Rest well Chef
— Simon Hulstone (@Hulstone) November 27, 2019
Зірковий шеф-кухар Даніель Кліффорд (Daniel Clifford) назвав Гері класиком британської гастрономії, — «Ти вказав дорогу багатьом британським кухарям».
Rest in peace a true British classic Gary Rhodes you open the door for so many young English cooks
— midsummerchef (@Midsummerchef) November 27, 2019
Переможниця телевізійного шоу The Great British Bake Off 2016 Кендіс Браун (Candice Brown) сказала, що банановий хліб за рецептом Родса був першою у її житті випічкою.
So so sad to hear about Gary Rhodes. His banana and syrup loaf was the first thing I baked all on my own. The pages are stuck together with syrup 💔 So much love to his family #garyrhodes
— Candice Brown (@CandiceBrown) November 27, 2019
Керівник британського відділу гіду «Мішлен», шеф і телеведучий Томмі Бенкс (Tommy Banks) назвав Родса піонером, який своїм прикладом надихнув молодих кухарів.
So sad to hear. Gary Rhodes was a pioneer who inspired so many young cooks. RIP https://t.co/S9pYXCa7uy
— Tommy Banks (@TommyBanks8) November 27, 2019
Британський журналіст, письменник та гастрокритик Джей Рейнер (Jay Rayner) згадав, що Гері Родса був людиною з різносторонніми інтересами та неймовірним шефом.
Terribly saddened by the news of Gary Rhodes’ death, far far too young. He was a complex man. Most of all he was an astonishing restaurant chef. I ate spectacular meals at City Rhodes. My tribute: a detailed profile I wrote of him from 2002. https://t.co/atv3mJ0ght
— Jay Rayner (@jayrayner1) November 27, 2019
Спортивний журналіст BBC Sport Френсіс Кео (Francis Keogh) поділився в Twitter вирізкою з рецептом Родса, яку він зберігав 20 років, — «Я не абиякий кухар, але цей рецепт курки з паприкою був зі мною останні 20 років і пережив три переїзди. Сьогодні ввечері я приготую цю страву».
I’m not much of a cook but chicken paprika is my one ‘go-to’ recipe
It’s from a Sunday newspaper about 20 years ago by the late, great chef Gary Rhodes 👨🍳
The ripped-out page has survived three house moves & various spillages
Hopefully I’ll do it justice tonight 👌 pic.twitter.com/TiZ53U5KSE
— Francis Keogh (@HonestFrank) December 9, 2019
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi