Британський готель створив «сонне меню» для жайворонків, сов та всіх, хто мріє просто виспатись - PostEat

пошук

Британський готель створив «сонне меню» для жайворонків, сов та всіх, хто мріє просто виспатись
22-01-2020 0 894


Гостям готелю Lodore Falls Hotel & Spa пропонують страви з високим вмістом вітамінів B, магнію кальцію та триптофан. Очікується, що різні страви сприятимуть довгому та глибокому сну або швидкому і легкому пробудженню.

Готель Lodore Falls Hotel & Spa розташований біля міста Кесвік у графстві Камбрія на березі озера Деруент-Вотер. «Сонне меню» розробив шеф-кухар готелю Марк Гарріс (Mark Harris) спільно з британським виробником ліжок та матраців Sealy UK.


Компоненти страв були визначені в межах дослідження Sealy UK. Це продукти, які містять велику кількість вітамінів B, магнію, кальцію, триптофану та здатні впливати на якість сну.


Наприклад, страва «Рання пташка» створене для тих, для тих, хто рано прокидається і не може заснути. Основний продукт страви — смажена тріска, яка містить Омега-3, яка сприяє тривалому сну.

Страва «Дрімотний край» створена для тих, хто має неспокійний сон й часто прокидається через кошмари. Такому гостю приготують омлету зі шпинатом, сиром та копченою тріскою «пікша». Пікша містить магній, який знизить рівень кортизолу (гормону стресу) та заспокоїть нервову систему.


До пропозиції «Спати, як убитий» входить смажена червона цибуля, оливковий хумус, помідори та хліб. Такий набір продуктів містить велику кількість вітаміну B, які допомагають виробленню в організмі мелатоніну, який відповідає за сон. Ця страву радять тим, хто легко засинає, але часто прокидається вночі.



Страва «Бадьорий ранок» — це пікантна вегетаріанська піца з халапеньйо, чорними оливками та веганським сиром. Ці продукти стануть для організму джерелом кальцію й вітамінів B для вироблення мелатоніну. Очікується, що піца допоможе гостю виспатись та зробить підйом легким та бадьорим.



Спробувати снодійну дію страв у готелі пропонують на ліжках від Sealy UK з видом на озера Деруент-Вотер. Вартість однієї ночі у двомісному стандартному номері готелю складає 210 фунтів стерлінгів (6 700 грн).

Фото: Lodore Falls Hotel & Spa

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi