Британський шеф назвав найгіршу помилку гостей у ресторані - PostEat

пошук

Британський шеф назвав найгіршу помилку гостей у ресторані
22-07-2020 0 4574


Мішленівський шеф-кухар Том Керрідж (Tom Kerridge) написав в інстаграм емоційний пост про гостей, які не з’являються у заклад після бронювання столиків. «Це ганебно, недалекоглядно та вбивчо щодо ресторанів», — написав Керрідж.

Шеф-кухар написав, що його заклад Kerridge у Лондоні отримав бронювання столику для 27 гостей на вечір суботи. Столики забронювали та персонал відмовляв іншим людям у відвідуванні. Але гості так і не з’явилось, щоб скористатись своїм бронюванням.

«Індустрія гостинності, як і деякі інші сфери перебуває на грані колапсу. Така поведінка ганебна, недалекоглядна та вбивча щодо закладів, які й так мають безліч проблем після карантину», — написав шеф-кухар.

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 

 

To the 27 people that booked @kerridgesbandg and then failed to turn up on a Saturday night….. This industry, like many others is on the verge of collapse. Your behaviour is disgraceful, shortsighted and down right unhelpful….. all of you “no shows” in all restaurants up and down the country are adding to the issues already being faced…. YOU are putting peoples jobs more at risk….. we put staff levels to the number of covers booked and when you fail to turn up, it now costs us, which in turn will force very uncomfortable and hard decisions about staffing levels. You are the worst kind of guest, and that is “selfish”. I hope you have good look at yourselves…

Публикация от Tom Kerridge (@cheftomkerridge)

За словами шефа проігнорувати власне бронювання — це найгірше, що зараз може зробити гість у ресторані. У коментарях колеги підтримали думку Тома Керріджа. 

Шефиня з трьома зірками Michelin Клер Сміт (Claire Smith) написала, що зараз важливо доносити таку інформацію до гостей, — «Персонал працює не безкоштовно. Коли гості не приходять, то час і інгредієнти витрачені марно. Це вищий прояв неповаги».

Фото: Instagram Tom Kerridge

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi