Будьмо! говорять вже в 9 країнах світу. Міжнародні бари зібрали більше ніж півмільйона гривень для України - PostEat

пошук

Будьмо! говорять вже в 9 країнах світу. Міжнародні бари зібрали більше ніж півмільйона гривень для України
07-05-2022 0 496

Партнери

Автор


«Я хочу, щоб всі ви підняли ваші келихи за наших друзів з України. А ще я хочу, щоб ви зробили сторіз з цим хештегом — #BudmoUA. Тому що єдиний спосіб, у який ми можемо розповсюдити інформацію і зібрати кошти для України, – це використати голоси всіх нас. Тож давайте всі разом скажемо Будьмо!»

Такі слова прозвучали зі сцени під час церемонії нагородження Bartenders’ Choice Awards, найпрестижнішої премії для нордичних барів та ресторанів. Премія проходить у Швеції вже 12 років поспіль. Під час заходу цього року гостям показали відео українського благодійного проекту BudmoUA і закликали підтримати Україну.

Завдяки проекту українська традиція виголошувати тост Будьмо! шириться світом. Благодійні заходи з назвою BudmoUA вже пройшли в Німеччині, Іспанії, Італії, Грузії, Румунії, Бельгії, Великобританії, Казахстані та Чехії. Крім того, бари з різних країн вводять в меню коктейль BudmoUA і переводять на користь проекту частину доходу.

До коктейлю надається інструкція, в якій вказано, що перш ніж випити, потрібно обов’язково сказати «Будьмо!»

Засновники проекту пропонують закладам також використовувати продукцію з фірмовою атрибутикою BudmoUA, в тому числі розмістити QR код, щоб привернути увагу гостей і підтримати ініціативу українців.

Зробити внесок може будь-хто через сайт: https://www.budmoua.world/

Проект BudmoUA був створений групою спеціалістів алкогольної індустрії України. Головна місія проекту – допомагати українським ресторанам, які щодня готують для 20 000 людей. Серед них військові, лікарі, літні люди, діти, молоді мами та ті, хто потребує підтримки.

Проекту вже вдалось зібрати 556 097 грн. Команда BudmoUA підтримує 26 ресторанів з Києва та Харкова. 552 людини, серед яких шефи, кухарі, бармени та волонтери, щодня безкоштовно готують їжу для 20 000 людей.

Відео з церемонії Bartenders’ Choice Awards:

https://www.instagram.com/p/CdJFs-as0pG/?igshid=YmMyMTA2M2Y

Детальніше:

https://www.budmoua.world/

https://www.instagram.com/budmoua/

#BudmoUA

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi