Букінгемський палац оголосив конкурс на рецепт найкращого пудингу. Що отримає переможець? - PostEat

пошук

Букінгемський палац оголосив конкурс на рецепт найкращого пудингу. Що отримає переможець?
11-01-2022 0 319


Королева Єлизавета II готується до свого платинового ювілею. Цього року Єлизавета II стане першим британським монархом, який править 70 років. Святкування триватиме чотири дні, з 2 до 5 червня. На честь цієї важливої події для мешканців Великої Британії організували досить незвичайне змагання. Про це повідомляється в Twitter The Royal Family.

Букінгемський палац оголосив, що у рамках свята відбудеться конкурс пудингів. Усі люди віком від восьми років зможуть представити свої незвичайні рецепти десерту. П’ятеро фіналістів продемонструють страви суддям. Їх оцінюватимуть кулінарна письменниця Мері Беррі, шеф-кухар Моніка Галетті та королівський кухар Марк Фланаган.

Найкращий десерт назвуть на честь Єлизавети II, а рецепт переможця буде доступним для громадськості. Ймовірно, що пудинг згодом стане головним частуванням королівського столу. Але це ще не всі сюрпризи для людей.

Під час свята пройде традиційний парад, у якому візьмуть участь 1400 солдатів, 400 музикантів, та відбудеться великий зірковий концерт. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi