пошук
Партнери
Автор
пошук
Партнери
Автор
11 березня Hoteliero відкрили сезон подій гостинності заходом CHEF-CHEF.
337 учасників, 7 спікерів та одна велика тема — «Зерно істини: новий погляд на страви з борошна та круп».
Учасники події заглибилися в тему страв з борошна та круп, досліджуючи їхні гастрономічні можливості та роль у сучасній кухні. Під час виступів шефи поділилися своїм досвідом, провели майстер-класи та представили нові підходи до вже знайомих інгредієнтів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
CHEF-CHEF став важливою подією для професійної спільноти, об’єднавши шеф-кухарів, рестораторів, постачальників, виробників і тих, хто активно розвиває індустрію гостинності.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Це був перший захід цього сезону подій Hoteliero — організатори вдячні всім, хто долучився до нього — учасникам, спікерам та партнерам. Окрема подяка Збройним Силам України за можливість розвивати нашу галузь.
Організатори також вдячні учасникам події, які підтримали благодійні ініціативи на підтримку charity-партнерів Hoteliero — Superhumans Center.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi