CHEF-CHEF 2025: як все пройшло - PostEat

пошук

CHEF-CHEF 2025: як все пройшло
13-03-2025 0 173

Партнери

Автор


11 березня Hoteliero відкрили сезон подій гостинності заходом CHEF-CHEF.

337 учасників, 7 спікерів та одна велика тема — «Зерно істини: новий погляд на страви з борошна та круп».

Учасники події заглибилися в тему страв з борошна та круп, досліджуючи їхні гастрономічні можливості та роль у сучасній кухні. Під час виступів шефи поділилися своїм досвідом, провели майстер-класи та представили нові підходи до вже знайомих інгредієнтів.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

CHEF-CHEF став важливою подією для професійної спільноти, об’єднавши шеф-кухарів, рестораторів, постачальників, виробників і тих, хто активно розвиває індустрію гостинності.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Це був перший захід цього сезону подій Hoteliero — організатори вдячні всім, хто долучився до нього — учасникам, спікерам та партнерам. Окрема подяка Збройним Силам України за можливість розвивати нашу галузь.

Організатори також вдячні учасникам події, які підтримали благодійні ініціативи на підтримку charity-партнерів Hoteliero — Superhumans Center.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi