Чим займається World Central Kitchen в Україні - PostEat

пошук

Чим займається World Central Kitchen в Україні
04-05-2022 2 30962


Міжнародна гуманітарна організація World Central Kitchen (скорочено — WCK) підтримує та годує українців під час війни росії в Україні. Засновник організації Хосе Андрес особисто супроводжує та роздає гуманітарні товари у постраждалих від війни містах України.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений World Central Kitchen (@wckitchen)

Вчора, 3 травня, у Запоріжжі волонтери WCK нагодували десятки українців, які перебували в блокаді у Маріупольському металургійному заводі. Для більшості це був перший раз, коли вони вийшли на вулицю за понад 2 місяці. Волонтери очікували їх з гарячими стравами, фруктами та гарячим чаєм.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений World Central Kitchen (@wckitchen)

Команда WCK відвідує найгарячіші точки, щоб доставити продукти людям, які цього потребують. Тім, заступник Хосе, привіз продукти, воду та фрукти сім’ям у селище біля Маріуполя, яке постійно обстрілюють.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений World Central Kitchen (@wckitchen)

У невеликих містах на півночі від Києва команда WCK доставили сюди понад 12 тисяч продуктових наборів, та буде продовжувати привозити сюди допомогу. 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений World Central Kitchen (@wckitchen)

Додамо, що Благодійний Фонд «GoodWill» співпрацює з міжнародною гуманітарною організацією World Central Kitchen, яка фінансує та надає продукти для створення продуктових наборів. Діяльність волонтерів «GoodWill» покриває Київ, міста і селища Київської області, а також населені пункти інших областей, де потрібна гуманітарна допомога.

Фото: Instagram wckitchen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi

anitova 2022-06-16 12:51:17

Я – самотня пенсіонерка, проживаю у Харкові. З вдячністю ставлюся до Вашого проекту, проте не все так організовано у нас у Харкові, як того хотілося. Особливо непокоїть персони волонтерів, які роздають продуктові набори. Наприклад, біля Укрпошти 46, пров. Академіка Підгорного, 2/58. У чергу на отримання продуктових наборів записує псевдоволонтерка Світлана Петрова. Запис проводиться виключно за знайомством та уподобаннями Петрової. Насамперед вона видає талони своїм знайомим та сусідам по дому, решта наборів не отримують. Дуже хотілося б, щоб керівництво кампанії перевірило діяльність Петрової та виключило її з лав волонтерів. Вона дискредитує благодійну діяльність Вашої кампанії. Про прийняте Вами рішення прошу повідомити на мою електронну пошту anitova@ukr.net З повагою, Олена Сергіївна.

Novikova96 2022-09-16 10:47:56

Шановні Олег Резнік та Ксенія Гриник дякуємо Вам, за гуманітарну допомогу у цей важкий воєнний час! Жителі селища Шалигине.