Чоловік за добу випив в 51 пабі і потрапив в Книгу рекордів Гіннесса - PostEat

пошук

Чоловік за добу випив в 51 пабі і потрапив в Книгу рекордів Гіннесса
22-10-2021 0 1234


Житель Великої Британії потрапив в Книгу рекордів Гіннесса після того, як відвідав за добу найбільшу кількість пабів, повідомляє BBC News.

48-річний Метт Елліс виявив, що в Книзі Гіннесса відсутні записи про рекорди за кількістю відвіданих за добу пабів. Представники організації запропонували йому для встановлення рекорду відвідати не менше 50 закладів за день. У кожному пабі він був зобов’язаний випити як мінімум 125 мілілітрів будь-якого напою.

При підготовці до встановлення рекорду чоловік зумів прокласти короткі маршрути до необхідних закладів, а також переконався, що в кожному з них не проти виконання подібних завдань. Крім того, його постійно знімали на камеру, щоб довести, що він дійсно відвідав заклад, придбав напій і повністю його випив. Також в кожному закладі були два незалежні свідки. У підсумку йому вдалося зайти в 51 паб за добу: він пив пиво, апельсиновий сік, вино, газовану воду та інші напої.

Чоловік зізнався, що встановлення рекорду далося йому з великими труднощами і заявив, що не буде намагатися повторити подібне. За його словами, проблема полягала не в обмеженому часу, а в кількості рідини, яку потрібно було випити.

«Один раз у мене була перерва на обід, але я просто не зміг нічого з’їсти. Крім того, мені доводилося дуже часто ходити в туалет», — розповів Елліс.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi