Costa Coffee найняла двійника Гордона Рамзі - PostEat

пошук

Costa Coffee найняла двійника Гордона Рамзі
09-09-2021 0 512


Британська компанія Costa Coffee використовує двійника Гордона Рамзі для просування свого нового вегетаріанського бутерброда з беконом. Про це йдеться в TikTok Costa Coffee.

@costacoffee

We’ve been ##TakingFakingItSeriously with Martin Jordan aka Ramsay-look-a-like and now watch the full recipe-style test. That’s it big boy.

♬ original sound — Costa Coffee

Мартін Джордан дуже схожий зовнішньо на відомого шеф-кухаря та телеведучого Гордона Рамзі. До таких дій компанія вдалась, адже відомий шеф-кухар раніше розкритикував новий веганський бутерброд Bacon Bap. 

“У Costa Coffee ми завжди намагаємось кинути виклик нашим пропозиціям альтернативної їжі, щоб забезпечити якомога більший вибір для наших клієнтів», — заявив представник компанії.

Costa Coffee докоряє рецензії Рамзі своїм новим відеороликом у навчальному стилі, в якому знявся двійник Рамзі. Він готує новий Vegan Bacon Bap вдома: м’яка біла булочка, кетчуп та веганський бекон. У відеоролику приготування проводиться разом із всесвітньо відомим «кухарем», який зауважує, наскільки смачний бутерброд у порівнянні з його аналогом на тваринній основі.

«Я не експерт, але це дуже смачно», — каже Джордан у відео.

Фото: Instagram ramsaylookalike

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi