Держпродспоживслужба: адаптивний карантин у Києві може тривати 1,5 роки - PostEat

пошук

Держпродспоживслужба: адаптивний карантин у Києві може тривати 1,5 роки
14-07-2020 0 1423


Якщо показники захворюваності на Covid-19 у Києві не зменшаться, то адаптивний карантин у місті триватиме найближчі 1,5 роки. Про це виданню «Сьогодні» розповів голова Держпродспоживслужби у Києві Олег Рубан.

За словами співрозмовника видання, адаптивний карантин, який Кабмін подовжив до 31 липня, ймовірно, буде подовжено ще на невизначений термін.



На думку Олега Рубана, карантин продовжуватимуть до тих пір, поки не знизиться тенденція до зростання захворюваності.

Далі пряма мова:

«Сьогодні у Києві стабільно високі показники по захворюваності. Ні про які послаблення карантину мова поки не йде. Термін, на який буде подовжено адаптивний карантин після 31 липня залежить від рівня захворюваності. Ті цифри, які ми бачимо і аналізуємо сьогодні — не радують. За таких показників в умовах адаптивного карантину житимемо у найближчі півтора року.

Зараз ми підійшли до етапу адаптивного карантину, як це відбувається у решті світу. Нам треба розробити порядок для діяльності кожного бізнесу. Та посилити нагляд за групами ризику — це люди старші за 60 років та люди з хронічними захворюваннями, щоб захистити їх від інфекції. Плюс подовження маскового режиму, дезінфекція рук та збереження безпечної дистанції».

Фото: consumer.gov.ua

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi