Дінара Касько отримала відзнаку премії «50 Next» - PostEat

пошук

Дінара Касько отримала відзнаку премії «50 Next»
27-06-2022 0 1035


Архітектурний шеф-кондитер та дизайнер форм виробів Дінара Касько отримала відзнаку премії «50 Next». Її дають професіоналам, що змінюють світову гастрономію. Про це вона повідомила у Facebook.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

В іспанському місті Більбао 24 червня пройшло нагородження лауреатів премії 50 Next 2021 та 2022 років, яку провели організатори головної ресторанної премії світу The World’s 50 Best Restaurants разом із Баскським кулінарним центром. У список увійшли люди віком до 35 років, які трансформують майбутнє світової гастрономії.

“Я потрапила у всесвітній топ 50 найвпливовіших молодих талантів у кулінарній індустрії в 2022 році.

Я дякую усім, хто мене підтримує, цікавиться моєю творчістю і працює з моїми формами. Це моя і ваша нагорода, бо я працюю саме для вас.

А ще хочу подякувати мої команді — чудовим дівчатам і нашому Олексію, які зробили все це можливим. Я дуже сумую за вами і маю надію, що ми ще зустрінемося.

По іронії долі я повинна була бути на нагородженні 24 лютого. Але івент перенесли і 24 я була зовсім не на щасливій події”, — написала Дінара Касько.

Додамо, що церемонія нагородження 2021 року була відкладена через пандемію COVID-19, тому лауреати 2021 року, серед яких шеф-кухар Євген Клопотенко, отримали відзнаку цьогоріч.

“Дають її людям, що змінюють майбутнє світової гастрономії, і з усіх країн обирають лише 50 людей на рік. Факт того, що я серед них — досі викликає у мене мурахи. І це неможливо круто, що Україна там була і у минулому році, і у цьому. У випуску 2022 Dinara Kasko, українка, яка хвилює світ своїми десертами. Крок за кроком ми стаємо повноцінною частиною гастросвіту. За останні роки, завдяки міжнародній роботі, гастрономічне світове суспільсто вже знає про те, що у нас є багато крутих кухарів. І зараз це світове суспільство допомагає Україні через свої заклади. У Хорватії шеф влаштував на роботу 50 наших людей і забезпечив їх житлом, у Сан-Франциско шефи провели марафон, де зібрали велику суму і передали Україні, хтось просто передає частину свого заробітку на допомогу. Я за сьогодні почув десятки таких історій. І ще десятки — як світ нами захоплюються. Пишаюся, що я з України. Пишаюся, що маю можливість представляти її світу у гастросекторі”,розповів Клопотенко у Facebook.

Фото: Facebook Dinara Kasko

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi