Дієти на рослинній основі можуть бути кращими за віагру - PostEat

пошук

Дієти на рослинній основі можуть бути кращими за віагру
14-02-2020 0 546


Управління по санітарному нагляду за якістю харчових продуктів та лікарських засобів (Food and Drug Administration, FDA) закликають просувати дієту на рослинній основі на етикетках віагри.

Некомерційна організація Комітет лікарів по відповідальній медицині (Physicians Committee for Responsible Medicine) подала до FDA на розгляд петицію, у якій пропонується, щоб на упаковках та в інструкціях по застосуванню препаратів для лікування еректильної дисфункції, зокрема у «Віагра», була зазначена інформація не тільки про можливі серцево-судинні захворювання, а ще й про роль дієти та здорового способу життя.

У петиції зазначено, що на упаковках слід застосовувати наступне повідомлення: «Еректильна дисфункція викликана хворобою артерій, і цей препарат її не виліковує, а навіть може призвести до інфарктів, інсультів та ранньої смерті».

В Комітеті вважають, що поліпшити стан чоловічого здоров’я можна за допомогою помірних фізичних навантажень, відсутністю стресів, шкідливих звичок (паління та вживання алкоголю), а також завдяки дотриманню дієт на рослинній основі.

«Дієта на рослинній основі, помірні фізичні навантаження, боротьба зі стресом та відсутність куріння можуть, у цьому поєднанні, покращити стан артерій«, — йдеться у петиції.

Також у клопотанні наводиться декілька досліджень, у тому числі ті, де учасники з найбільшим вживанням антоціанів, флавонів та  фітонутрієнтів, які містяться у фруктах, знизили ризик еректильної дисфункції на 14 відсотків у порівнянні з тими, хто споживав ці інгридієнти найменше, або взагалі не вживав.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi