Для «Лавки Традицій» зняли крутий ролик зі справжнім фермером - PostEat

пошук

Для «Лавки Традицій» зняли крутий ролик зі справжнім фермером
20-01-2022 0 329


Рекламне агентство BART and FINK зняло прекрасний ролик про «Лавку Традицій». Під час знімання відео були використані 18-ти метрові декорації, розкішний гобелен з вишивкою та справжній фермер у ролі фермера. Про це в Facebook повідомляє Marina Bulatskaya та BART and FINK.

“А щоб так думали й усі, хто тільки-но замислиться про натуральні та корисні продукти, нам потрібно було знайти мову, якою спілкуватиметься Лавка Традицій, що їздить по маленьких господарствах, збирає усе найліпше та привозить до полиць великих супермаркетів. 

Ми й знайшли: для ручками створених продуктів і візуальна мова має бути теж ручками створена, пояснили Лавку Традицій через усе най-най, а на головну роль запросили не актора, а фермера Андрія”, — розповідають в агенстві.

Додамо, що «Лавка Традицій» – це відділи з натуральними фермерськими і крафтовими продуктами українських виробників у «Сільпо».

Проєкт об’єднує понад сто малих українських виробників. Серед них і спадкоємні фермери, і завзяті ремісники, і трішки божевільні гурмани. Щодня вони вручну виготовляють свої натуральні продукти: давлять олію з кокосів, коптять м’ясо на дровах, вирощують помідори, годують кізочок, в’яжуть моцарелу чи розливають сидр. Ці всі продукти згодом потрапляють до «Лавки Традицій».

Фото: BART and FINK

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi