пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Український ресторатор Дмитро Борисов повідомив про запуск «підвішеної шаурми для військових», адже серед наших захисників багато фанатів стріт-фуду.
“Перші «дзвіночки» пролунали тоді, коли ми домовлялися про відправку чергової порції обідів і нам прийшло повідомлення «Знаєте, тут днями шаурма ваша снилася». Потім ще кілька, типу: «Дякуємо за гарячу їжу. Дуже підтримує. Мріємо, як переможемо і до вас з друзями на шаву».
Це було ще в березні. Тоді ми тільки вчилися видавати кілька тисяч порцій гарячих страв, готували то гречку з олениною (бо якийсь добродій привіз центнер оленини просто так), то спагеті з креветками (бо лишилися на складах), але здебільшого супи, борщі, пюре, пиріжечки. Збалансоване, корисне, зрозуміле.
Так би ця історія забулася, якби в квітні ми не отримали переказ в 10 000 гривень від мами військового, яка попросила влаштувати їм свято і приготувати шаурму для всього підрозділу. Ми, трохи шоковані, приготували 380 порцій і відправили. І, чесно, чати наших координаторів ще ніколи не вибухали так від кількості сердечок та «Дякую».
Не знаю, як це пояснити. Виявилося, що шаурма – це такий от комфорт-фуд, не просто їжа, а шматок «нормального життя», спогадів та мрій, який можна загорнути в фольгу і відправити з доставкою”, — розповів Дмитро Борисов.
Саме тому у ресторатора з’явилася ідея додати «підвішану шаурму».
Механіка “підвішеної шаурми” така:
Також Дмитро Борисов наголосив, що вони продовжать готувати 3000+ гарячих обідів щодня для ТрО, лікарень та інших служб. А також будуть готувати тисячі вакуумованих обідів тривалого зберігання для відправки на передову.
Фото: Diana Andrunyk
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi