Дмитро Борисов закликає підтримувати ресторанну сферу та українських виробників - PostEat

пошук

Дмитро Борисов закликає підтримувати ресторанну сферу та українських виробників
10-05-2022 0 595


Український ресторатор Дмитро Борисов закликає підтримувати ресторанну сферу та українських виробників.

“Хтось каже, що ресторани мають працювати, бо це «робочі місця». А я говорю «тому що люди». 

Кухарі, офіціанти, бариста. Наші відважні непохитні люди з золотими руками. Всі вони багато пережили за останні місяці, але посміхаються і радіють кожному замовленню як ніколи.

Коли ви приходите в гості до них, все не дарма. 

Це більше, ніж відмітка в кадрових звітах. 

Це сенс і щоденна праця.

І ще. Люди, які створюють продукт.

Адмін з Барсук на Печерську на маленькій вцілілій фермі під Києвом вирощує спаржу. Тож у нас в «Барсуку» тепер спаржевий фестиваль: яйця пашот на багеті з молодою спаржею, копченим беконом та голландезом, зелений салат зі спаржею, авокадо, огірком та оріховим соусом, дорадо зі спаржею та жовтим карі, спаржа, смажена на вугіллі. Заходьте, підтримайте, куштуйте локальне.

Як будете в Остання Барикада, обов’язково замовте сир «Бікоз». Це козячий сир з Доообра Ферма / Dooobra Ferma під Києвом. Під час бойових дій в області вони безкоштовно розвозили молоко та сири по селам навколо, і для них зараз кожне замовлення на вагу золота.

Або неймовірні вина від українських виноробів, яким зараз дуже важно. Biologist Wine Club Wine Kolonist SHABO Виноробне Господарство Князя Трубецького Chateau Chizay — Шато Чизай, — написав він у Facebook.

Фото: Facebook Dmytro Borysov 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi