Дмитро Кулеба та Річард Бренсон відвідали ресторан української кухні «100 років тому вперед» - PostEat

пошук

Дмитро Кулеба та Річард Бренсон відвідали ресторан української кухні «100 років тому вперед»
30-06-2022 0 700


Співзасновник ресторану «100 років тому вперед», український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, що ресторан відвідали Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та засновник компанії Virgin Galactic, мільярдер Річард Бренсон. Про це шеф-кухар повідомив у Facebook.

“Відкриваю месенджер і бачу це повідомлення у чатику рєста. Відкриваю інстаграм і бачу допис пана Dmytro Kuleba, де фотографія з нашого 100 років тому вперед.

Що я можу сказати. Тепер я буду мовчки показувати ці скріншоти, якщо колись почую, що їжа — це фігня, а важливість української кухні у питаннях розвитку нації і її взаємодії зі світом надумана. Стіл, на якому стоїть українська їжа — це один зі столів, за яким вирішується майбутнє України. Бо давайте так: українська кухня — це елемент, через який можна показати душу, що пульсує у кожному українцеві. Так іноземцям краще розуміється, хто ми. Я вам ще зранку розповім, як мав можливість поговорити у Брюсселі з найвпливовішими людьми світу і яку роль там зіграла українська кухня”, — розповів Клопотенко.

Фото: Facebook Євген Клопотенко, Instagram dmytro_kuleba

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi