До 2027 року ринок рослинного «м’яса» сягне $35 млрд - PostEat

пошук

До 2027 року ринок рослинного «м’яса» сягне $35 млрд
17-11-2020 0 96


У новому дослідженні Polaris Market Research сказано, що у 2020-2027 роках приріст ринку рослинного «м’яса» складе 15,8% щорічно.

Серед причин росту ринку називають зацікавленість споживачів продуктами здорового харчування, збільшення населення світу, а також суттєвий поступ у розвитку виробництва харчових продуктів. Також цьому сприятиме збільшення популярності вегетаріанської дієти та веганства.

Ключові моменти звіту Polaris Market Research:

• «М’ясо» на рослинній основі розглядається споживачами, як здоровіша та безпечніша альтернатива натуральному м’ясу;
• Бургер стає головним драйвером росту сегменту через добре налагоджену споживацьку базу у всьому світі;
• Частка сої у виробництві рослинного «м’яса» — понад 30%, що пов’язують зі значним об’ємом виробництва фрикадельок та гамбургерів;
Очікується, що на платформи електронної комерції стануть полем високої конкуренції «м’яса» з рослинних компонентів;
Очікується, що екологічні проблеми, пов’язані з вбивством тварин спонукають ріст ринку «м’яса» на рослинній основі в Азійсько-Тихоокеанський регіон.

 

Автори звіту прогнозують, що до 2027 року ринок рослинних копій м’яса сягне $35,4 млрд.

Фото: Unsplash

Читайте також:

Продажі рослинних альтернатив м’яса виросли за час пандемії

Студенти розробили технологію 3D-друку «філе лосося» з рослинних компонентів

Понад 50% харчових компаній світу збільшили кількість рослинних продуктів в асортименті

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi