пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
У новому дослідженні Polaris Market Research сказано, що у 2020-2027 роках приріст ринку рослинного «м’яса» складе 15,8% щорічно.
Серед причин росту ринку називають зацікавленість споживачів продуктами здорового харчування, збільшення населення світу, а також суттєвий поступ у розвитку виробництва харчових продуктів. Також цьому сприятиме збільшення популярності вегетаріанської дієти та веганства.
Ключові моменти звіту Polaris Market Research:
• «М’ясо» на рослинній основі розглядається споживачами, як здоровіша та безпечніша альтернатива натуральному м’ясу;
• Бургер стає головним драйвером росту сегменту через добре налагоджену споживацьку базу у всьому світі;
• Частка сої у виробництві рослинного «м’яса» — понад 30%, що пов’язують зі значним об’ємом виробництва фрикадельок та гамбургерів;
• Очікується, що на платформи електронної комерції стануть полем високої конкуренції «м’яса» з рослинних компонентів;
• Очікується, що екологічні проблеми, пов’язані з вбивством тварин спонукають ріст ринку «м’яса» на рослинній основі в Азійсько-Тихоокеанський регіон.
Plant-Based Meat Market Size Worth $35.4 Billion By 2027 | INDUSTRY PLAYERS : V2food, Beyond Meat, Garden Protein International, Zhenmeat, Morningstar Farms, Novameat, Quorn Foods and others https://t.co/dREwjvyjoD pic.twitter.com/hDVT0n612H
— Sikkim Journal (@sikkim_journal) July 22, 2020
Автори звіту прогнозують, що до 2027 року ринок рослинних копій м’яса сягне $35,4 млрд.
Фото: Unsplash
Читайте також:
Продажі рослинних альтернатив м’яса виросли за час пандемії
Студенти розробили технологію 3D-друку «філе лосося» з рослинних компонентів
Понад 50% харчових компаній світу збільшили кількість рослинних продуктів в асортименті
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi