Ексклюзив. Український шеф-кухар Юрій Ковриженко почав співпрацювати з міжнародним агентом Лізою Таммер - PostEat

пошук

Ексклюзив. Український шеф-кухар Юрій Ковриженко почав співпрацювати з міжнародним агентом Лізою Таммер
10-06-2021 0 1280


Юрій Ковриженко став першим українським шефом, який почав співпрацювати з міжнародним агентом в сфері шеф-кухарів, та став частиною міжнародної мережі “CHEFS” від Лізи Таммер. Про початок співпраці вона повідомила в своєму Facebook.

Редакція PostEat ексклюзивно поспілкувалась з Юрієм Ковриженко — амбасадором української кухні у світі, щоб дізнатись все саме цікаве з перших вуст.

Ліза Таммер відтепер міжнародний агент українського шефа, яка буде представляти його у всьому світі.

“Вдалося дуже просто, бо я дуже багато подорожував і робив міжнародні івенти з іншими шефами по всьому світу, в тому числі вечері, саміти і все решта, мене порекомендували декілька шефів, з якими  вона працює. Тобто вона, як міжнародний агент шукала собі в портфель шефа зі Східної Європи”, — розповідає Юрій Ковриженко.

Українця для Таммер порадили троє шефів, які вже співпрацювали з нею, серед яких були навіть лауреати Michelin. Після ряду переговорів, агент почала співпрацювати з Ковриженко.

“Враховуючи, що в неї такі люди, як Гаган Ананд, як П’єр Ганьєр, як Меір Адоні, і багато інших, звичайно головна мета — це популяризація української кухні в світі, інформаційна політика серед світових шефів з приводу того, що в нас є, як ми це робимо. Тобто активне просування української кухні за кордоном, в тому числі через знайомство з нею топових світових шефів”, — додає Юрій.

Міжнародні агенти займаються маркетингом та піаром шефів, а також їх просуванням на міжнародних конгресах, самітах, різноманітних гастрономічних заходах та вечерях.

Фото: facebook Юрія Ковриженко

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi