Ще одна причина любити Johnnie Walker - PostEat

пошук

Ще одна причина любити Johnnie Walker
24-09-2020 0 860

Партнери

Автор


Вся лінійка компанії отримала золото на конкурсі International Spirits Challenge (ISC)

2020 рік став знаковим для всіх, але для шотландського віскі Johnnie Walker особливо. І виключно з гарних приводів.

Перший: абсолютно всі бленди Johnnie Walker, заявлені на конкурс International Spirits Challenge (ISC), отримали золото. Така феєрична перемога трапилася вперше за 25-річну історію ISC, хоча Johnnie Walker ніколи не залишався без нагород. І це дійсно привід для гордості, адже ISC — один з найавторитетніших і найвпливовіших конкурсів алкогольних напоїв в світі. Він вважається міжнародним стандартом якості серед провідних виробників міцних напоїв.

Отже, переможці International Spirits Challenge 2020: Johnnie Walker Red Label, Johnnie Walker Black Label, Johnnie Walker Double Black, Johnnie Walker Green Label, Johnnie Walker Gold Label Reserve і Johnnie Walker Blue Label.

Не менш вагома причина для святкування: рівно 200 років тому засновник компанії Джон Уокер вперше відкрив двері невеликого продуктового магазину в Шотландії. Саме з цього моменту почалися його перші кроки у великій подорожі по завоюванню світу віскі.На честь цієї події компанія випустила чотири лімітованих випуски: Johnnie Walker Blue Label 200thAnniversary Limited Edition Design, Johnnie Walker Blue Label Legendary Eight, John Walker & Sons Bicentenary Blend і John Walker & Sons Celebratory Blend.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Текст та фото надані партнером Johnnie Walker. Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi