Фермери розгнівались на відомого актора. Що стало причиною? - PostEat

пошук

Фермери розгнівались на відомого актора. Що стало причиною?
14-02-2020 0 769


Фермери розкритикували актора Хоакіна Фенікса за його промову під час 92-ої церемонії вручення кінопремії Оскар 2020.

Під час отримання статуетки за кращу чоловічу роль (фільм «Джокер»), актор виступив з промовою, у якій заявив, що людство постійно грабує ресурси природи, вторгаючись у її світ.

«Багато з нас винні в егоцентричному світогляді. Бо вважаємо, що ми – це центр Всесвіту. Нам здається, ніби ми маємо право штучно запліднювати корову, а потім відбираємо її дитину, не розуміє того, що тварина страждає. А потім ми ще беремо молоко, яке призначене для її теляти, і додаємо його до кави й пластівці», — заявив Хоакін Фенікс.

Його слова про корів, що страждають, викликали бурхливу реакцію серед фермерів. Наприклад, фермерка Керрі Месс (Carrie Mess) зі штату Вісконсин у своєму блозі на Dairy Carrie написала актору відкритого листа, де вона підкреслила, що вважає неправильним в одному контексті порівнювати права тварин і людей.

«У світі природи завжди існували відносини «хижак та жертва». Люди їдять продукти тваринного походження з того часу, як перша людина зрозуміла, що м’ясо — це смачно. Якщо ви боретеся з голодом, я не розумію, як ви можете бути проти молока?», — заявила фермер.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на 92-й церемонії вручення кінопремії Оскар 2020 гостей та учасників пригощали стравами, які на 70% були виготовлені з продуктів рослинного походження.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi