Фінські ресторатори планують зробити Гельсінкі «новим Копенгагеном» - PostEat

пошук

Фінські ресторатори планують зробити Гельсінкі «новим Копенгагеном»
14-12-2020 0 489


12 фінських рестораторів створили групу Raising HEL, яка займеться підтримкою ресторанів і створенням для Гельсінкі іміджу нової гастрономічної столиці.

Засновники Raising HEL кажуть, що вирішили змінити фокус з негараздів сьогодення на перспективи розвитку ресторанного життя у Фінляндії. Ініціатори заручились підтримкою міської влади Гельсінкі і запустили перші ініціативи.

Першим кроком стала кампанія з продажу подарункових сертифікатів для відвідування закладів. У Raising HEL закликають фінів дарувати такі сертифікати одне одному на свята, дарувати їх робітникам на зекономлені від корпоративів гроші або дарувати сертифікати у якості благодійного чину для тих, хто не може собі дозволити обід у закладах високого рівня. Одна з місцевих компаній-перевізників розмістила на вантажівках рекламу ресторанів, які беруть участь у кампанії.

Наступний крокRaising HEL — перетворення Гельсінкі на ще один великий гастрономічний центр Північної Європи. Наприклад, цього літа на Сенатській площі працював фудкорт, де були представлені головні ресторани міста.

У 2021 році фудкорт планують повторити і зробити його найбільшим у Північній Європі. Очікується, що на ньому будуть представлені 34 фінські ресторани. 

Фото: Instagram / My Helsinki, www.raisinghel.fi

Читайте також:

Шеф-кухар з Гельсінкі розповість, як приготувати «щастя по-фінськи»

Краща ґуральня Скандинавії випустила нове житнє віскі. Весь реліз — 60 пляшок

Фінська компанія розробила технологію створення їжі з води, вуглекислого газу та електрики

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi