пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Журналістка Food Insider Клаудіа Ромео відвідала французьку пекарню, де працює переможець конкурсу на найкращий багет у Парижі 2018 року Махмуд Мседді (Mahmoud M’seddi).
Махмуд Мседді має франко-туніське походження та представляє друге покоління пекарів у своєї сім‘ї. У 2018 році його багет визнали найкращим на конкурсі Le Grand Prix de la Baguette у Парижі.
Зараз Махмуд Мседді працює у власному кафе Boulangerie 2M. Він показав журналістам, як кожного ранку готує свіжі багети та пояснив, чому швидкість приготування — одне з головних правил правильного багета.
Фото: Instagram Mahmoud Mseddi
Читайте також:
Голландська пекарня 21.3»: тут печуть хліб й печиво люди з синдромом Дауна
Багет по-новому: рецепт от Марко Черветти
Японська пекарня прославилась завдяки тостовому хлібі у вигляді котика
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi