Food Insider показав, як найкращий пекар Парижу щодня готує французькі багети - PostEat

пошук

Food Insider показав, як найкращий пекар Парижу щодня готує французькі багети
17-08-2020 0 1084


Журналістка Food Insider Клаудіа Ромео відвідала французьку пекарню, де працює переможець конкурсу на найкращий багет у Парижі 2018 року Махмуд Мседді (Mahmoud M’seddi).

Махмуд Мседді має франко-туніське походження та представляє друге покоління пекарів у своєї сім‘ї. У 2018 році його багет визнали найкращим на конкурсі Le Grand Prix de la Baguette у Парижі.

Зараз Махмуд Мседді працює у власному кафе Boulangerie 2M. Він показав журналістам, як кожного ранку готує свіжі багети та пояснив, чому швидкість приготування — одне з головних правил правильного багета.


Фото: Instagram Mahmoud Mseddi

Читайте також:

Голландська пекарня 21.3»: тут печуть хліб й печиво люди з синдромом Дауна

Багет по-новому: рецепт от Марко Черветти

Японська пекарня прославилась завдяки тостовому хлібі у вигляді котика

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi