Французькі шеф-кухарі відмовляються від зірок Michelin, щоб стати доступнішими для гостей - PostEat

пошук

Французькі шеф-кухарі відмовляються від зірок Michelin, щоб стати доступнішими для гостей
13-07-2020 0 712


У Франції одразу два шеф-кухарі заявили, що відмовляться від зірок ресторанного гіда Michelin, щоб зробити свої ресторани «доступнішими та зрозумілішими» для гостей.

Шеф-кухар Жиль Турнадр (Gilles Tournadre) заявив, що наприкінці року поверне дві зірки Michelin, якими відзначили його ресторан Gill у Руані (Верхня Нормандія).

Своє рішення шеф пояснив переоцінкою цінностей під час пандемії Covid-19, — «Ми з дружиною побачили, що можемо жити, як усі. Ми наново відкрили для самих себе та наш дім». Також шеф зізнався, що після пандемії хоче готувати з меншим стресом.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

[Portrait Chinois] Si nous étions… Gilles & Sylvie Si j’étais un objet, je serais… un club de Golf . un plat, je serais… un poulet de ferme rôti . un film, je serais… « Les délices de Tokyo » de Naomi Kawase . un vin, je serais… un Sancerre blanc de mon beau-frère, Le Cul de Beaujeu 2014 . un endroit, je serais… Le Morne à l’Ile Maurice . un fruit, je serais… une Pomme de Normandie, la reinette du Grand Faye 🍏 . un adverbe de temps, je serais… le futur ! Sylvie serait… Si j’étais un objet, je serais… un stylo à Plume . un livre, je serais… « Le Parfum » de Patrick Süskind . un vin, je serais… un Chambolle Musigny « Les Amoureuses » Domaine Roumier . un endroit, je serais… les bords de Loire à Saint-Thibault près de Sancerre . un loisir, je serais… le golf ⛳️ . un dessert, je serais… le Paris-Brest . un adverbe de temps, je serais… le présent #chef #cheflife #passioncuisine #france #normandie #gastronomie #sancerre #vin #portrait #golf #ilemaurice @domaineluciencrochet

Публикация от Chef Gilles Tournadre (@gillestournadre)

Шеф-кухар Александр Бурдас (Alexandre Bourdas) приєднався до «флешмобу» та прийняв рішення повернути дві зірки Michelin, які отримав його ресторан SaQuaNa в Онфлері (Нижня Нормандія).

«Світ змінюється. Ми сумніваємось, чи літати нам літаками й таке інше. Хочу контролювати те, що я роблю на кухні та пропонувати кухню, яка в першу чергу подобається мені», — сказав шеф.

Фото: Instagram Chef Gilles Tournadre

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi