пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Згідно з рішенням інспекторів гіду кількість закладів з двома зірками Michelin у Бразилії збільшилась до чотирьох.
Зокрема, вперше другу зірку отримали ресторан Oteque у Ріо-де-Жанейро під головуванням шеф-кухаря Альберто Ландграфа (Alberto Landgraf) та ресторан Ryo Gastronomia у Сан-Паулу під керівництвом шефа Едсона Ямасіта (Edson Yamashita).
У Oteque шеф влаштовує для гостей подорож складними й тонкими смаками, використовуючи рибу та морепродукти. Стиль Альберто Ландграфа — це мінімалізм та талановита робота з ароматами страви й поєднаннями різних інгредієнтів.
Назву Ryo Gastronomia перекладають, як «Хороша їжа». Стиль шефа Едсона Ямасіти відрізняється перфекціоністським підходом у доборі інгредієнтів та пошуку досконалих технік для страв. Інспектори називають заклад взірцем нового прочитання японської кухні.
У 2020 році одну зірку отримали 10 бразильських ресторанів, 39 ресторанів отримали відзнаку «ціна/якість» Bib Gourmand, 115 ресторанів увійшли у поле зору інспекторів зі статусом Michelin Plate.
Ресторани Бразилії з однією зіркою Michelin:
• Cipriani (Ріо-де-Жанейро)
• Lasai (Ріо-де-Жанейро)
• Mee (Ріо-де-Жанейро)
• Evvai (Сан-Паулу)
• Huto (Сан-Паулу)
• Jun Sakamoto (Сан-Паулу)
• Kan Suke (Сан-Паулу)
• Kinoshita (Сан-Паулу)
• Maní (Сан-Паулу)
• Picchi (Сан-Паулу)
Ресторани Бразилії з двома зірками Michelin:
• Oro (Сан-Паулу)
• Oteque (Ріо-де-Жанейро)
• D.O.M. (Сан-Паулу)
• Ryo Gastronomia (Сан-Паулу)
Фото: Facebook / ORO Restaurante
Читайте також:
Що робить страву великою — відповідають інспектори Michelin
Польща і Словенія у Гіді Michelin «Головні гастроміста Європи 2020» та тренди цього року
Французькі шеф-кухарі відмовляються від зірок Michelin, щоб стати доступнішими для гостей
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi