Гід Michelin нагородив зірками найкращі ресторани Сан-Паулу та Ріо-де-Жанейро - PostEat

пошук

Гід Michelin нагородив зірками найкращі ресторани Сан-Паулу та Ріо-де-Жанейро
01-10-2020 0 647


Згідно з рішенням інспекторів гіду кількість закладів з двома зірками Michelin у Бразилії збільшилась до чотирьох.

Зокрема, вперше другу зірку отримали ресторан Oteque у Ріо-де-Жанейро під головуванням шеф-кухаря Альберто Ландграфа (Alberto Landgraf) та ресторан Ryo Gastronomia у Сан-Паулу під керівництвом шефа Едсона Ямасіта (Edson Yamashita).

У Oteque шеф влаштовує для гостей подорож складними й тонкими смаками, використовуючи рибу та морепродукти. Стиль Альберто Ландграфа — це мінімалізм та талановита робота з ароматами страви й поєднаннями різних інгредієнтів.


Назву Ryo Gastronomia перекладають, як «Хороша їжа». Стиль шефа Едсона Ямасіти відрізняється перфекціоністським підходом у доборі інгредієнтів та пошуку досконалих технік для страв. Інспектори називають заклад взірцем нового прочитання японської кухні.

У 2020 році одну зірку отримали 10 бразильських ресторанів, 39 ресторанів отримали відзнаку «ціна/якість» Bib Gourmand, 115 ресторанів увійшли у поле зору інспекторів зі статусом Michelin Plate.

Ресторани Бразилії з однією зіркою Michelin:

• Cipriani (Ріо-де-Жанейро)

Lasai (Ріо-де-Жанейро)

Mee (Ріо-де-Жанейро)

Evvai (Сан-Паулу)

Huto (Сан-Паулу)

Jun Sakamoto (Сан-Паулу)

Kan Suke (Сан-Паулу)

Kinoshita (Сан-Паулу)

Maní (Сан-Паулу)

Picchi (Сан-Паулу)

Ресторани Бразилії з двома зірками Michelin:

• Oro (Сан-Паулу)

Oteque (Ріо-де-Жанейро)

D.O.M. (Сан-Паулу)

Ryo Gastronomia (Сан-Паулу)

Фото: Facebook / ORO Restaurante

Читайте також:

Що робить страву великою — відповідають інспектори Michelin

Польща і Словенія у Гіді Michelin «Головні гастроміста Європи 2020» та тренди цього року

Французькі шеф-кухарі відмовляються від зірок Michelin, щоб стати доступнішими для гостей

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi