Ресторан викликав поліцію, щоб змусити гостя заплатити $5000 за «золоті» стейки - PostEat

пошук

Ресторан викликав поліцію, щоб змусити гостя заплатити $5000 за «золоті» стейки
14-01-2020 0 7921


Дуейн Міранда (Duane Miranda) замовив у ресторані Nusr-Et п’ять стейків у золотій фользі. Щоб змусити гостя оплатити рахунок на $5000, адміністрації довелося викликати поліцію.

Інцидент стався 28 грудня 2019 року стейк-хаусі Nusr-Et популярного «соляного кухаря» (Salt Bae) Нусрета Гьокче. Дуейн Міранда стверджує, що офіціант переконав його замовити «золотий» варіант стейків. За такої подачі м’ясо загортають у лист з їстівного золота 24 карат.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

#goldsteak #saltbae #istanbul #turquie ‍

Публикация от Alexandre Lafleur (@lafleur.alexandre)

Гість наполягає, що не знав про ціну такої послуги і був здивований, коли побачив у рахунку стейки за ціною $1000 кожен. Звичайна ціна стейку у закладі — $275.

У відповідь на вимогу гостя виключити вартість золота з рахунку адміністрація викликала поліцію. Дуейн Міранда оплатив рахунок для уникнення конфлікту.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Влітку 2019 року набула розголосу історія про те, як жінка помилково замовила за $18 000 на першому побаченні. Восени 2019 року римський ресторан звинуватили у «грабунку туристів». У закладі туристам пропонували страву лише за 6,5 євро за 100 г. І подавали кількакілограмові рибні сети на 200-500 євро.

Фото: instagram.com/miamignlife

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi