Гордон Рамзі став обличчям веганської компанії, яка виробляє вівсяне молоко - PostEat

пошук

Гордон Рамзі став обличчям веганської компанії, яка виробляє вівсяне молоко
29-07-2021 0 372


Відомий шеф-кухар Гордон Рамзі, який колись був одним з найбільших критиків веганства, бере участь у кампанії з популяризації вівсяного молока Silk та пропагує приготування страв з інгредієнтів з рослинного походження вдома та у своїх ресторанах.

В компанії стверджують, що вівсяне молоко Silk є найкращим за всі часи. 

Зі свого боку, Рамзі звернувся до соціальних мереж для просування кампанії GOAT і пояснив, що він стає шанувальником веганства.

«Ну, це спочатку подобалось моїм дітям, але тепер мені дуже подобається готувати більше страв на основі рослин вдома та у своїх ресторанах», — сказав Рамзі. «Дозвольте мені сказати вам, що я відчуваю велич, коли смакую це, і я люблю вівсяне молоко Silk, як для солодких, так і для солоних рецептів».

Взаємодія Рамзі з Silk, та його нещодавно виявлене бажання готувати страви з рослинної продукції вдома, суттєво контрастують з його позицією щодо веганів, яка була кілька коротких років тому, коли він часто змушував їсти рослини жартома, і одного разу заявив, що у нього алергія на веганів.

Всесвітньо відомий шеф-кухар вперше почав змінювати свою риторику про веганів у 2018 році, коли написав у twitter: «Спробую скуштувати це #вегетаріанське», разом із фотографією вегетаріанської піци з обсмаженими баклажанами, яку він додав до меню свого ресторану «Gordon Ramsay Street Pizza» у Лондоні.

Фото: Facebook Gordon Ramsay, сайт silk.com

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi