Грузія, Польща та Литва вийшли у фінал конкурсу Bocuse d'Or Europe 2020 - PostEat

пошук

Грузія, Польща та Литва вийшли у фінал конкурсу Bocuse d'Or Europe 2020
03-08-2020 0 842


Міжнародний конкурс кухарської майстерності Bocuse d’Or Europe оголосив список претендентів на звання «Найкращого кухаря світу» у 2020 році.

Фіналісти Bocuse d’Or Europe 2020:

• Lode De Roover, р-н Fleur de Lin (Бельгія)



• Artur Kazaritski, р-н Geranium (Данія)



• Erik Sarkisyan, р-н Republic Restaurant (Грузія)



• Alessandro Bergamo, р-н Cracco (Італія)



• Christian André Pettersen, р-н Studio Cap (Норвегія)



• Albert Boronat р-н Ambassade de Llívia (Іспанія)



• Serhat Eliçora, р-н Raffles Hotel Istambul (Туреччина)



• Jurica Obrol, р-н Pelegrini (Хорватія)



• Mikko Kaukonen, р-н Food Camp Finland (Фінляндія)

István Veres, р-н Babel (Угорщина)

• Dinārs Zvidriņš, р-н Laivu Centrs (Латвія)

• Jakub Kasprzak, р-н Sezony. Restauracja i Hotel (Польща)

• Sebastian Gibrand, р-н Gastronomi Sverige (Швеція)

• Ian Musgrave, р-н The Ritz London (Велика Британія)

• Ronni Vexøe Mortensen, р-н Geranium (Данія)

• Davy Tissot, р-н Saisons (Франція)

• Sigurður Laufdal, р-н Grillid (Ісландія)

• Marco van der Wijngaard, р-н ‘t Amsterdammertje (Нідерланди)

• Viktor Beley, р-н Uhvat (РФ)

Alessandro Mordasini, р-н Relais & Châteaux Krone Regensberg (Швейцарія)


Фінал конкурсу відбудеться у Таллінні 15-16 жовтня 2020 року. Нагадаймо, що у 2019 році перемогу Bocuse d’Or Europe 2020 отримали шеф-кухарів з країн Північної Європи:

• Bocuse d’Or — Kenneth Toft-Hansen (Данія);
Silver Bocuse — Sebastian Gibrand (Швеція);
Bronze Bocuse — Christian André Pettersen (Норвегія).

Фото: Instagram / Lode De Roover, bocusedor.com

Читайте також:

Гастрономічний конкурс Bocuse d’Or тепер в Україні

Bocuse d’Or 2019: объявлены победители самого престижного гастрономического соревнования в мире!

Міжнародний конгрес шеф-кухарів Fontegro Ukraine трансформується в освітній захід

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi