пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Міжнародний конкурс кухарської майстерності Bocuse d’Or Europe оголосив список претендентів на звання «Найкращого кухаря світу» у 2020 році.
Фіналісти Bocuse d’Or Europe 2020:
• Lode De Roover, р-н Fleur de Lin (Бельгія)
• Artur Kazaritski, р-н Geranium (Данія)
• Erik Sarkisyan, р-н Republic Restaurant (Грузія)
• Alessandro Bergamo, р-н Cracco (Італія)
• Christian André Pettersen, р-н Studio Cap (Норвегія)
• Albert Boronat р-н Ambassade de Llívia (Іспанія)
• Serhat Eliçora, р-н Raffles Hotel Istambul (Туреччина)
• Jurica Obrol, р-н Pelegrini (Хорватія)
• Mikko Kaukonen, р-н Food Camp Finland (Фінляндія)
• István Veres, р-н Babel (Угорщина)
• Dinārs Zvidriņš, р-н Laivu Centrs (Латвія)
• Jakub Kasprzak, р-н Sezony. Restauracja i Hotel (Польща)
• Sebastian Gibrand, р-н Gastronomi Sverige (Швеція)
• Ian Musgrave, р-н The Ritz London (Велика Британія)
• Ronni Vexøe Mortensen, р-н Geranium (Данія)
• Davy Tissot, р-н Saisons (Франція)
• Sigurður Laufdal, р-н Grillid (Ісландія)
• Marco van der Wijngaard, р-н ‘t Amsterdammertje (Нідерланди)
• Viktor Beley, р-н Uhvat (РФ)
• Alessandro Mordasini, р-н Relais & Châteaux Krone Regensberg (Швейцарія)
Фінал конкурсу відбудеться у Таллінні 15-16 жовтня 2020 року. Нагадаймо, що у 2019 році перемогу Bocuse d’Or Europe 2020 отримали шеф-кухарів з країн Північної Європи:
• Bocuse d’Or — Kenneth Toft-Hansen (Данія);
• Silver Bocuse — Sebastian Gibrand (Швеція);
• Bronze Bocuse — Christian André Pettersen (Норвегія).
Фото: Instagram / Lode De Roover, bocusedor.com
Читайте також:
Гастрономічний конкурс Bocuse d’Or тепер в Україні
Bocuse d’Or 2019: объявлены победители самого престижного гастрономического соревнования в мире!
Міжнародний конгрес шеф-кухарів Fontegro Ukraine трансформується в освітній захід
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi