Guinness відправила мільйони літрів пива на добриво для ялинок - PostEat

пошук

Guinness відправила мільйони літрів пива на добриво для ялинок
30-06-2020 0 770


Вперше за 100 років броварня Guinness в Дубліні скоротила виробництво до мінімуму. Тисячі нерозпроданих кег з пивом відправили на добриво для ялинок та переробили на біогаз.

Компанія Guinness забрала мільйони літрів пива та елю з закладів, які не працювали через карантин. Директор з виробництва Ейдан Кроу (Aidan Crowe) пояснив, що ферми, які вирощують дерева, використовують пиво, як добриво для коріння.

Коли в Ірландії ввели карантин, пивоварня Guinness в Дубліні скоротила виробництво до мінімуму, щоб зберегти запаси сировини і уникнути збитків. Це перше подібне скорочення виробництва після Великоднього повстання за незалежність Ірландії у 1916 році.

Кроу розповів, що ще на початку карантину Guinness вирішила підтримати партнерів та забрати в них пиво, яке не вдалось продати. За словами представника бренду, частина пива пішла на добрива, а частину перетворили на біогаз. На питання, скільки пива було повернуто із закладів, Кроу відповів, що «боїться розплакатись», якщо буде підраховано точний об’єм.

Уряд Ірландії може дозволити роботу пабів та барів країни з 3 липня, якщо ситуація з новими інфікуваннями не погіршиться.

Фото: Facebook Guinness

Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi