HARVESTfresh™: технологія, натхнена природою та силою світла, зберігає фрукти та овочі свіжими і без втрати вітамінів - PostEat

пошук

HARVESTfresh™: технологія, натхнена природою та силою світла, зберігає фрукти та овочі свіжими і без втрати вітамінів
17-07-2020 0 785

Партнери

Автор


Холодильники з технологією HARVESTfresh™, розроблені beko, використовують освітлення, що імітує сонячні цикли, та допомагають зберегти багаті на вітаміни овочі та фрукти корисними.

Завдяки надсучасній технології beko, лідера з виробництва побутової техніки в Європі, фрукти та овочі залишатимуться в холодильнику такими ж поживними та корисними, як і в день їхньої покупки. Таким чином, використання HARVESTfresh™ допоможе мінімізувати ситуації, коли фрукти та овочі викидаються або не з’їдаються через втрату поживності, смаку та користі.

Інноваційна технологія, розроблена спеціально для холодильників beko, використовує різні комбінації трьох ефективних кольорів освітлення (червоне, зелене, синє) для імітації 24-годинного сонячного циклу. Завдяки відтворенню природного денного циклу (включно з темною частиною доби) у холодильнику відтворюється сприятливе світлове середовище, що дозволяє зберігати овочі та фрукти протягом тривалого часу після того, як вони були зібрані.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Наша глобальна мета – покращувати життя користувачів і сприяти популяризації культури здорового харчування. Технологія HARVESTfresh™ допомагає уникнути швидкого псування корисних фруктів і овочів через несприятливі умови зберігання, і забезпечить їхнє тривале зберігання в тому стані, в якому вони були придбані або зібрані з грядки. Ми не обмежуємося виробництвом якісної побутової техніки – для нас не менш важливо, щоб її користувачі жили здорово і споживали якісні продукти», — говорить Арбатли Алп, генеральний директор Беко Україна.

Дослідження, проведені Intertek*, показали, що помідори, морква, зелений перець, шпинат та низка інших овочів зберігали вітамін A та C у холодильнику з технологією HARVESTfresh™ значно довше, ніж за звичайних умов. У підсумку це сприяло дотримання користувачами більш здорової дієти

Ця продуктова інновація є частиною глобальної програми beko, спрямованої на надання споживачам доступних “лайфхаків”, здатних покращити якість життя, а також мотивувати нове покоління до більш здорового харчування.

Компанія beko є офіційним партнером ФК «Барселона», і спільно з клубом розвиває ініціативу Eat Like a Pro, що спрямована на запобігання дитячому ожирінню, надихаючи дітей правильно харчуватися і брати приклад із улюблених спортсменів. У 2019 році ініціатива Eat Like a Pro була масштабована на сферу кіберспорту, коли beko стала спонсором однієї з найбільш популярних світових ігрових дисциплін — League of Legends.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

*У ході тестування, проведеного Intertek, загальний стан і вміст вітамінів у томатах, моркві, зеленому перці, шпинаті та селері після 5-денного використання технології освітлення порівнювали зі станом та вмістом вітамінів у цих овочах у день придбання.

 

Довідка про компанію beko

beko — міжнародний бренд побутової техніки, що входить до групи компаній Arçelik, яка представлена в більш як 140 країнах. Компанія пропонує лінійки продуктів, що включають побутову техніку, кондиціонери повітря і дрібну техніку. beko — європейський лідер серед брендів на ринку окремостоячої побутової техніки для дому, і найбільший бренд побутової техніки у Великій Британії. Бренд є Головним партнером ФК “Барселона”, іменним партнером чоловічої баскетбольної команди “Фенербахче” і Офіційним постачальником Європейського чемпіонату League of Legends (LEC).

Текст та фото надані beko. Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки автора

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi