Український ресторатор Ігор Сухомлин поділився добіркою цікавих українських гастрономічних новин. Про це він розповів у Telegram-каналі “Новини Бессарабки”.
“Привіт, мої любі читачі, ваш лисий дід Панас знову на зв‘язку.
- Веселі Шурмапеди (Олександра Педченко та Олексій Загоровський), власники Coffee Records, перезапустили старе, а тепер нове місце Озерне. Суперлокація на озері, над кухнею попрацював всюдисущий пан Краковський. Хай квітнуть Чернівці.
- Всі хвалять Pure&Naive Павла Гука на перехресті Франка і Хмельницького. Винний бар і бістро (дуже симпатичне меню). І головне — особливий вайб та гості.
- Рубрика «Сміливо» — Stone Coffee на Шота Руставелі біля Синагоги. Там де була Чашка, Eat Easy, Салатейра і ще багато чого. Бажаємо колєгам удачі і фарту по життю.
- Двоє харківських хлопців відкрили симпатичне місце «Перший» у Львові. Як вони самі пишуть у інстаграмі — кава, їжа, харківська любов. Звучить круто, бо в Харкові завжди шарили в каві, а фо бо обіцяють автентичне з базару Барабашово. Бажаю успіху на новому місці.
- Рубрика «Кажуть» — Саша Купер щось будує у Львові. І от ви мені скажіть, це рубрика «Пиздять», чи правда?
- Невгамовна Лейла Туваклієва запускає форум для підприємців, в першу чергу рестораторів. Як працювати під час війни. Як виживати, донатити і бути успішними. Спікери топчик (обіцяю). Локація не анонсується в цілях безпеки. Слідкуйте за соцмережами Лейли. Буде краса та користь”, — написав Ігор Сухомлин.
Фото: Facebook Igor Sukhomlyn
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi