Ігор Сухомлин опублікував цікаві новини українського гастропростору - PostEat

пошук

Ігор Сухомлин опублікував цікаві новини українського гастропростору
05-08-2022 0 655


Український ресторатор Ігор Сухомлин розповів, що Bulldozer Group продовжує працювати, а Юра Нікітюк відкрив дайнер Nunu з шаурмою на Позняках. Це тільки частина українських гастрономічних новин, якими поділився ресторатор у Telegram-каналі “Новини Бессарабки”.

“Новини Бессарабки

  1. Юра Нікітюк відкрив дайнер Nunu з шаурмою на Позняках. Лівому берегу підфартило. Бо Юра розумник та гроза всіх таксистів.
  2. Бульдозер Груп працює, а ми всі подумали, що щось змінилось. Ті ж бренди, ті ж команди, ті ж менеджери, але вже ніби не російські. Викрутились навіть під час війни. Є хтось з Бульдозера тут? Напишіть роз‘яснення. Товариство хвилюється.
  3. Петро Григор‘єв, український виробник спражи, відкрив кафе Buddy у Дніпрі на районі з правильною назвою Перемога. Класна кава, сніданки, комфортфуд, натуральне вино та крафтове пиво. Меню від Міралі, Юри Нікітюка та Артема Яцука.
  4. Харків’яни Павло Мороз та Жорж Піонов, власники Argentina Grill, відкривають в Дубаї перший український ресторан. Ну що тут сказати. Несеться світом наша кухня, традиційна або сучасна. Круто
  5. Нашому першому ресторану Велюров (не плутати з Вєлюром!) в Чернігові 15 років. Для українського бізнесу гостинності це серьозний вік. Заходьте привітати команду.
  6. В ресторані Міралі тепер бістро Міралі. І як результат інше меню, більш актуальне для сьогодення. Були? Як вам?
  7. Нове місце Frankly на Франка. Хотдоги, кава, круасани. Хвалять, так що йдемо.
  8. Колєги зі Львова на питання про зменшення виручок відповіли, що багато чоловіків не ходять в ресторани, бо массово роздаються повістки в торгівельних центрах, пивних барах, там де тусня. А як у вашому місті?
  9. Володя Ярославський повідомив, що став бренд-шефом першої міжнародної мережі українських ресторанів Най. Най тобі вродить, Володя. Планують 300 точок по світу. Скажи триста. Не стримався.
  10. Якщо ще не дивились серіал The Bear про шефа з Чікаго, подивіться. Love it.

Життя триває, ЗСУ працює”, — йдеться у повідомленні.

Фото: Facebook Igor Sukhomlyn

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi