Український ресторатор Ігор Сухомлин розповів, що Bulldozer Group продовжує працювати, а Юра Нікітюк відкрив дайнер Nunu з шаурмою на Позняках. Це тільки частина українських гастрономічних новин, якими поділився ресторатор у Telegram-каналі “Новини Бессарабки”.
“Новини Бессарабки
- Юра Нікітюк відкрив дайнер Nunu з шаурмою на Позняках. Лівому берегу підфартило. Бо Юра розумник та гроза всіх таксистів.
- Бульдозер Груп працює, а ми всі подумали, що щось змінилось. Ті ж бренди, ті ж команди, ті ж менеджери, але вже ніби не російські. Викрутились навіть під час війни. Є хтось з Бульдозера тут? Напишіть роз‘яснення. Товариство хвилюється.
- Петро Григор‘єв, український виробник спражи, відкрив кафе Buddy у Дніпрі на районі з правильною назвою Перемога. Класна кава, сніданки, комфортфуд, натуральне вино та крафтове пиво. Меню від Міралі, Юри Нікітюка та Артема Яцука.
- Харків’яни Павло Мороз та Жорж Піонов, власники Argentina Grill, відкривають в Дубаї перший український ресторан. Ну що тут сказати. Несеться світом наша кухня, традиційна або сучасна. Круто
- Нашому першому ресторану Велюров (не плутати з Вєлюром!) в Чернігові 15 років. Для українського бізнесу гостинності це серьозний вік. Заходьте привітати команду.
- В ресторані Міралі тепер бістро Міралі. І як результат інше меню, більш актуальне для сьогодення. Були? Як вам?
- Нове місце Frankly на Франка. Хотдоги, кава, круасани. Хвалять, так що йдемо.
- Колєги зі Львова на питання про зменшення виручок відповіли, що багато чоловіків не ходять в ресторани, бо массово роздаються повістки в торгівельних центрах, пивних барах, там де тусня. А як у вашому місті?
- Володя Ярославський повідомив, що став бренд-шефом першої міжнародної мережі українських ресторанів Най. Най тобі вродить, Володя. Планують 300 точок по світу. Скажи триста. Не стримався.
- Якщо ще не дивились серіал The Bear про шефа з Чікаго, подивіться. Love it.
Життя триває, ЗСУ працює”, — йдеться у повідомленні.
Фото: Facebook Igor Sukhomlyn
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi