Інспекторка гіду Michelin розповіла про тонкощі роботи - PostEat

пошук

Інспекторка гіду Michelin розповіла про тонкощі роботи
13-01-2022 0 551


Кажуть, що інспектори гіду Michelin мають одну з найкращих робіт у світі, але водночас бувають безсонні ночі, довгі подорожі та тижні, які проведені далеко від сім’ї та друзів. Але пристрасть інспекторів до того, що вони роблять, значно переважає будь-які труднощі, які постають перед ними. Після затяжних локдаунів інспектори повертаються до звичного режиму роботи. 

Guide Michelin поспілкувався з інспекторкою Емілі, яка працює у Великій Британії вже 8 років.

Основні моменти роботи інспектором: 

  • Відповідальність у роботі інспектором полягає в тому, щоб виявити майбутні таланти. Спостерігати, як нові кухарі виходять на сцену, а потім розвивають свої навички.
  • Інспектори подорожують по всьому світу. У них є можливість порівнювати ресторани по всьому світу. Це важливо для підтримки стандартів Guide Michelin на міжнародному рівні.
  • Наразі Michelin працює над цифровим майбутнім, а локдауни прискорили це. Минулого року посібник з Великої Британії та Ірландії був опублікований лише в інтернеті, а також були запущені нові програми для iOS та Android.
  • Відзнаки – зірки, зелені зірки та спеціальні нагороди, все ще вручатимуться щорічно на заході Michelin Revelation, але нові рекомендовані ресторани тепер будуть додаватися до списку щомісяця.
  • Інспектори люблять те, що вони роблять. Тому приділяють однакову увагу кожному відвідуванню закладу, будь то сусіднє бістро чи всесвітньо відомий ресторан.
  • Коли Емілі вперше почала працювати інспектором, вона часто заходила до ресторану з колегою-чоловіком. Їй не давали винну карту чи рахунок так часто, як її колезі-чоловіку. Але, на щастя, зараз це трапляється набагато рідше.
  • Під час подорожей інспектори зупиняються в різноманітних готелях. 
  • Кожна подорож унікальна. Під час подорожей запам’ятовуються пейзажі та унікальні інгредієнти.
  • Емілі пишається різноманітністю ресторанів у Великій Британії та Ірландії. В країнах представлено так багато різних кухонь будь-якого рівня цін, від скромних бістро до всесвітньо відомих ресторанів із зірками Michelin.

Три причини, чому круто бути інспектором Michelin.

  1. Інспектори мають можливість спостерігати за прогресуванням закладів: від нікому не відомих, до популярних та найкращих закладів.
  2. Можливість спостерігати за зростанням кулінарних талантів.
  3. Інспектори є частиною багатьох рішень, які змінюють гастрономічну сферу.

Фото: Michelin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi