Кавові панки повертаються! Зустрічай The Coffeerence vol.2 - PostEat

пошук

Кавові панки повертаються! Зустрічай The Coffeerence vol.2
02-03-2021 0 443

Партнери

Автор


9-10 квітня вривайся на другу всесвітню кавову конференцію The Coffeerence vol.2 від Big Bangers. Два дні концентрованих знань про кавову індустрію, понад 20 крутих спікерів, серед яких Мет Пергер, Джон Бакман, Настя Миколюк та Діма Філімонов, а також зручний телеграм-чат для нетворкінгу. Долучитися до події можна з будь-якої точки планети, бо ми збираємо тусовку онлайн. Словом, все як на The Coffeerence версії 2020, тільки ще крутіше. Перший день – безкоштовний, другий – за ціною кількох чашок кави в хорошій кав’ярні – всього 300₴.

 

Кілька слів про те, чому не можна пропускати  The Coffeerence vol.2 від людей, які її творять:

Ірина Демешок, співзасновниця агенції Big Bangers

Навесні 2020 Big Bangers створили The Coffeerence, щоб підтримати кавову спільноту. Топові спікери розповідали власні історії, підтримували одне одного й аудиторію. Минув рік і The Coffeerence vol.2 це новий рівень та цілком інший підхід. На українському ринку досі немає аналогічних подій, а тематичні оффлайн фестивалі не проводили через пандемію. Тому ми опитали цільову аудиторію та впродовж чотирьох місяців готували програму, спираючись на відповіді. Лекції, інтерв’ю та дискусії на болючі теми, які точно будуть корисними для учасників індустрії. Весна – найкращий час, щоб почати щось нове та зібрати кавову спільноту для дискусій, обміну досвідом та, звісно ж, нетворкінгу.

 

Євген Горбань, програмний директор The Cofference vol.2

The Coffeerence vol.2 це онлайн альтернатива класичному профільному фестивалю.

В програмі події 4 блоки: наука, бізнес, власний досвід та фан. Будуть розмови про каву з науковцями, бізнесменами, які змогли подолати непрості часи та вивести свою справу на новий рівень, бариста, які мають неординарний досвід та розважальна частина (але не без практичної користі). Обговоримо фінансову грамотність, креатив, сміливу реалізацію своїх ідей та про те, як зробити кав’ярню помітною, а також ейджизм, сексизм і кар’єрні перспективи в кавовій сфері.

 

Якщо ти маєш кав’ярню чи обсмажку, вже працюєш або лише мрієш працювати в індустрії, шукаєш куди інвестувати гроші або просто любиш каву і хочеш розуміти її краще – реєструйся! Новини кавового світу, яскраві кейси, дискусії про бізнес та відповіді на болючі питання – все це на The Coffeerence vol.2. Минулого разу нас слухали та дивилися 5400 учасників. Саме час встановити новий рекорд!

 

The Coffeerence vol.2

9 та 10 квітня 2021

Де тобі зручно, тому що ОНЛАЙН

Telegram chat для всіх зареєстрованих учасників

 

Квитки:

Перший день – БЕЗКОШТОВНО (за умови реєстрації)

Квиток на другий день 300₴

Квиток на другий день + запис + city coffee guide 500₴

Facebook | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi